adek Napisano 1 Marzec 2010 Napisano 1 Marzec 2010 Firma Evemotion wydała nowy produkt "The Secret training book", szkoleniowe DVD zawięrające 3 różne sceny wraz ze szczegółowymi krokami przedstawiającymi proces ich powstawania. To wszystko w formie elektronicznej, interaktywnej książki.Książka zawiera 150 stron i wykonana została w technologii flash. Znajdziecie w niej setki obrazków jak i również ponad 80 filmów wideo dotyczących wskazówek związanych z modelingiem, teksturowaniem, UVM mappingiem, oświetleniem, materiałami czy postprodukcją w Photoshopie. Dostępne jest demo książki zawierające pierwsze 15 stron książki. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1043
Reanimator Napisano 2 Marzec 2010 Napisano 2 Marzec 2010 Czy sam papa Pendzel udziela wokalu w swym nieprzebranie doskonalym jezyku Szekspira? 1
aknochaco Napisano 2 Marzec 2010 Napisano 2 Marzec 2010 No tak wyglada spoko ;D Ale 120 euro... buuu... mnie niestety stac nie bedzie a szkoda :D
imprecis Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 Miło, że w Polsce są takie firmy jak Evermotion.
Pionier Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 Reanimator - co, jak, gdzie ?! ja nie słyszę żadnego wokalu :(
Reanimator Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 Oh, znajdz gdzies na Allegro wyborne, jedno z pierwszych DVD o mentalu, jakos sprzed 7 (?!) lat. Kiedys za to zaplacilem. Na szczescie znalazl sie frajer, ktory odkupil.
Reanimator Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 Ah, to pomylilem. Pendzel mowil w swoich pierwszych darmowych tutorialach. Pozniej, jak ludzie musieli za to placic, zatrudnil Ivone. Zwracam honor.
KLICEK Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 Jak dla mnie wyglada spoko :) sciagnelismy to samo ?
Rekomendowane odpowiedzi