Napisano 6 Marzec 201015 l Witam, W sumie temat dość śmieciowy, ale chciałem zapytać czy spotkał się ktoś może z poniższym problemem po updacie na nową Operę. Zaktualizowałem Operę z wersji 10.10 do 10.50 i od razu sporo zmian w funkcjonalności odnotowałem. Ale najbardziej denerwującym dynksem jest to, że przestały mi działać linki przesyłane Tlenem - a konkretniej po kliknięciu w link otwiera się pusta Opera (ze stroną startową), dopiero jak Opera jest już włączona, po ponownym kliknięciu odpala się właściwa zakładka ze stroną z linka. Pamiętam, że wcześniej nie było tego typu problemów w kwestii aktualizacji. Pytanie czy jeśli problem występuje nie tylko u mnie, to czy udało się komuś z tym uporać, bo przyznam, że strasznie irytujące to jest (wersja tlena: 6.00.3.77)
Napisano 7 Marzec 201015 l Autor O kurczę, to coś u mnie pierdykło lokalnie. Dzięki za odpowiedź, sprawdzę czy przeinstalowanie któregoś z powyższych poskutkuje.
Napisano 10 Marzec 201015 l Nie chcę zakłądać nowego tematu, bo chyba nie ma sensu, ale googlam i znaleźć nie mogę. Aktualizowałem dzisiaj do tej całej 10.50 i teraz (win7) jak najeżdżam na ikonę opery w pasku start to mi sięrozwija menu z kartami, i muszę wybrać jakąś kartę żeby przejść do okna (i jednocześnie karty) opery. Błagam, niech ktoś zdradzi mi jak to wyłączyć, bo mnie zaraz szlag trafi, a w googlach nie mogę wyszperać. :| Sz.
Napisano 18 Marzec 201015 l Autor pressenter, niestety nie pomogę - nie mam zielonego pojęcia:| Ale wyszperałem w sieci wątek na temat mojego problemu, zaraportowałem buga zespołowi Opery i czekamy na rozwój wypadków. Temat można śledzić TUTAJ