wizzzi Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 Mógłbym mi ktoś wytłumaczyć jak położyć kolor na sześcian, tylko,że każdą ścianę chciałbym w innym kolorze?Bo szukam i szukam i chyba zle szukam! I jeżeli da radę dodać.), jak przenieść projekt do photoshopa,albo zapisać w jpegu. ? Z góry dzięki Wielkie:))
zdeno Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 no chyba, że w 3dmaxie chce nałożyć bo wtedy kolor jest zlinkowany do powierzchni i się nie zsuwa, ale w cinemie to spada jak się da za mały roughness na ścianach, trzeba normalnie gruntować normalne. - Ty świeżak napisz w jakim sofcie chcesz te kolorki ponakładać, bo kto wie co Ty chcesz malować i gdzie ? może z gliny ten modeling robisz. Myśl jak piszesz pytanie "oni nie siedzą w mojej głowie, oni nie siedzą w mojej głowie".
wizzzi Napisano 11 Marzec 2010 Autor Napisano 11 Marzec 2010 Dobra z tym już dałem radę,kolor ładnie leży:) Tylko jakbym mógł to co zrobiłem wrzucić do photoshopa?
wizzzi Napisano 11 Marzec 2010 Autor Napisano 11 Marzec 2010 dzięki..a mogłbys mi dać wskazówki gdzie mogę szukac tych opcji?
sly Napisano 11 Marzec 2010 Napisano 11 Marzec 2010 Myśl jak piszesz pytanie "oni nie siedzą w mojej głowie, oni nie siedzą w mojej głowie".
zdeno Napisano 11 Marzec 2010 Napisano 11 Marzec 2010 AAAAAAAAAAAAAAAaaaa ale mnie przestraszyłeś Sly !
Rekomendowane odpowiedzi