Napisano 9 Marzec 201015 l Witam, dawno tu nie zaglądałem, a jeszcze dawniej nie pisałem;). Zrobiłem coś co nadaje się do pokazania, dlatego wrzucam do oceny . Animacja ma za zadanie przybliżyć tematykę dwóch przedmiotów na Politechnice Rzeszowskiej i ma zrobić to ciekawiej niż tabelka :p. Pozdrawiam P.S. uwaga na muzykę, początek może wywołać szok przy podkręconych głośnikach :p Edytowane 9 Marzec 201015 l przez rayGun
Napisano 9 Marzec 201015 l hej przyjemnie sie obejrzało. Uwaga taka ze dla mnie pierwsza czesc -java ...za szybko "migała" , nie dałem rady wszystkiego co było wyświetlane przeczytać. Jeśli inni dają radę to musze się chyba podciągnąć w nauce szybszego czytania. pzdr
Napisano 11 Marzec 201015 l Autor nie, nie musisz się uczyć szybko czytać ;) Szybko miga... To taki mój kompromis pomiędzy czytelnością treści i dynamiką animacji, nie wiem czy się sprawdził. Nie chciałem, żeby filmik przynudzał...a oceniłem, że szybko migające hasła i tak zostaną zauważone, a jeśli nie, to zachęcą do ponownego obejżenia ;). Myślisz, że to ma sens? ;)
Napisano 11 Marzec 201015 l To na targi edukacyjne, czy tak sobie? Nie napisałeś nic o oprogramowaniu.
Napisano 11 Marzec 201015 l Autor Ten filmik to główna część projektu zaliczeniowego. mogłem wybrać to, albo pisanie strony w html... Wybór był dosyć prosty:). Animacja ma być odtwarzana na stronce internetowej przedmiotów, we wbudowanym odtwarzaczu (nie z youtuby ;)). W całości jest zrobione w blenderze. Muzyczkę, darmową, znalazłem na Jamendo.com. dzięki za komentarze:)