Paweł Kaczmarczyk Napisano 10 Marzec 2010 Napisano 10 Marzec 2010 (edytowane) "Para kochanków, on bezwzględny zabójca, ona bezwzględnie piękna. Wyjęci z poza prawa terroryzują ulice miasta Liberty. Szykują swój ostatni skok - chcą zdobyć unikatowy złoty zegarek kieszonkowy. Jak na ironię jedyne co ich może powstrzymać to właśnie czas..." Miniaturka: ---------------------------------------------------------------------------------------------- No to do dzieła, tym razem temat trafił w moje gusta. Nazwa filmu może ulec zmianie. Stylistyka - film noir. Raczej klasyczne podejście do tematu. ;) Edytowane 29 Marzec 2010 przez Paweł Kaczmarczyk
Klex Napisano 10 Marzec 2010 Napisano 10 Marzec 2010 Jesli wolno zwrocic uwage konkurentowi to wydaje mi sie ze ta pani wyglada jakby dala z kolana temu facetowi w brzuch. Czyli udo wydaje mi sie za wysoko:rolleyes:
Paweł Kaczmarczyk Napisano 10 Marzec 2010 Autor Napisano 10 Marzec 2010 Jasne, że wolno regulamin w końcu tego nie zabrania. ;) Dzięki, popracuję nad tym. :)
lili Napisano 21 Marzec 2010 Napisano 21 Marzec 2010 Udo nie jest za wysoko tylko jest za dlugie jesli juz. Skad pada swiatlo ? Pedzlem operuj nie wzdluz konczyn tylko wpoprzek, jak chcesz uniknac tego efektu 'drewna' Lydka byla dobrze na szkicu, teraz popsules. W sumie to subiektywna opinia teraz... ale chyba za bardzo odchodzisz od szkicu ktory ma fajny wyraz, teraz ona wyglada na znudzona a on jakby patrzyl na zdechlego szczura na podlodze. Jak to fajnie jest radzic innym i samemu nic nie robic , brakowalo mi tego :D w kazdym razie chcialam pomoc :D
Paweł Kaczmarczyk Napisano 25 Marzec 2010 Autor Napisano 25 Marzec 2010 Dzięki wielkie za komentarze, w między czasie coś tam jeszcze "dodłubałem". Nie wiem czemu straciłem motywację do tej pracy, kombinuje w niej jak koń pod góre. Ale mam nadzieję, że skończę.
Paweł Kaczmarczyk Napisano 29 Marzec 2010 Autor Napisano 29 Marzec 2010 No to finał, wersja końcowa w pierwszym poście. ;)
Rekomendowane odpowiedzi