szakul Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 Mam takie pytanie (mam nadzieję, że nikt mnie śmiechem nie zabije): Jak zwiększyć czas na osi czasu?? Tej na dole??
pressenter Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 Nie no, samo pytanie nie jest aż takie zabawne, spokojnie. ;) Zakłądam, że chodzi o 3ds, a zatem na dole, przy play, forward i tych pozostałych strzałkach, masz taki zegar na kwadraciku "Time configuration". Tam ustawiasz ile klatek na sekundę, no i później liczysz ile sekund chcesz, i ustawiasz tyle klatek. ;) Sz. Edit:/ Ah, bo to na dole to w zasadzie nie jest oś czasu, a oś klatek... hmm, ciekawe czemu ktoś to nazwał osią czasu. xD
Sebastian Ozga Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 (...)hmm, ciekawe czemu ktoś to nazwał osią czasu. W pewien sposób oznacza czas animacji, z resztą można też włączyć wyświetlanie czasu na osi ;)
szakul Napisano 14 Marzec 2010 Autor Napisano 14 Marzec 2010 Już dopisze tutaj pomógłby mi ktoś oświetlić banalną animację?? Chodzi mi oto żeby było cokolwiek widać ;p
Sebastian Ozga Napisano 14 Marzec 2010 Napisano 14 Marzec 2010 Wrzuć zrzut z ekranu ew. opisz scenę, napisz jaki soft, pokaż ustawienia. 1
Rekomendowane odpowiedzi