Gość punx Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 (edytowane) witam. Render w mentalu..i pierwszy który usiłowałem polepszyć (jakość) w PS'ie. wyszło jak wyszło... proszę o krytykę :P Edytowane 13 Marzec 2010 przez punx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 Dział architektura więc tym się zajmiemy. Wybitnie niewygodne pomieszczenie. Stolarka okienna nie przypomina jej samej. Postumencik pod umywalką nieładny, ogólnie sprzęt nie pasuje do siebie nawzajem. Prysznic to katastrofa, w takim wnętrzu, po prostu się nie nadaje. Jeśli sam sobie wymyśliłeś to pomieszczenie popraw to poszerzając je tak , by prysznic zmieścił się np. na ścianie koło okna lub drzwi. Zastosowałbym tu raczej bardziej dyskretny brodzik, bo ten jest okropny. Kolorystyka ok, render średni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość punx Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 kurcze no własnie musi tak zostać.Starsi ludzie..nie udało mi się ich namówić na zmiany..pomieszczeni owszem straszne, ale co poradzę.. prysznic musi taki być i koniec tematu..to usłyszałem od nich:D...render faktycznie nie jest za piękny... następnym razem będzie lepszy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz3d Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 to po kiego tym starszym ludziom wizka czegos takiego-co tu do ogladania:0ogolnie jestem na nie.Mnie nie podoba sie ani render ani wnetrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1084 Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 Popieram. Jak się nie ma nic ciekawego do pokazania to lepiej nie pokazywać wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi