Napisano 13 Marzec 201015 l witam. Render w mentalu..i pierwszy który usiłowałem polepszyć (jakość) w PS'ie. wyszło jak wyszło... proszę o krytykę :P Edytowane 13 Marzec 201015 l przez punx
Napisano 13 Marzec 201015 l Dział architektura więc tym się zajmiemy. Wybitnie niewygodne pomieszczenie. Stolarka okienna nie przypomina jej samej. Postumencik pod umywalką nieładny, ogólnie sprzęt nie pasuje do siebie nawzajem. Prysznic to katastrofa, w takim wnętrzu, po prostu się nie nadaje. Jeśli sam sobie wymyśliłeś to pomieszczenie popraw to poszerzając je tak , by prysznic zmieścił się np. na ścianie koło okna lub drzwi. Zastosowałbym tu raczej bardziej dyskretny brodzik, bo ten jest okropny. Kolorystyka ok, render średni.
Napisano 13 Marzec 201015 l kurcze no własnie musi tak zostać.Starsi ludzie..nie udało mi się ich namówić na zmiany..pomieszczeni owszem straszne, ale co poradzę.. prysznic musi taki być i koniec tematu..to usłyszałem od nich:D...render faktycznie nie jest za piękny... następnym razem będzie lepszy;)
Napisano 18 Marzec 201015 l to po kiego tym starszym ludziom wizka czegos takiego-co tu do ogladania:0ogolnie jestem na nie.Mnie nie podoba sie ani render ani wnetrze.
Napisano 18 Marzec 201015 l Popieram. Jak się nie ma nic ciekawego do pokazania to lepiej nie pokazywać wcale.