ti-tech Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 Witam Mam problem. Mam Maxa 2010 zainstalowanego na win 7 i wszystko chodziło poprawnie, co prawda często się wywala (uszkadzając przy tym pliki) ale działał. Kilka dni temu - po odpaleniu Maxa okazało sie ze nie działa mi skalowanie - niczego nie mogę rozciągnąć, gizmo się rozciąga ale obiekty nie. No i problem który uniemożliwia mi działanie - po probie wybrania listy modyfikatorów Max się wywala i przestaje działać - tak jest za każdym razem. Przeinstalowanie Maxa nic nie dało ... Helppp..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 Zainstaluj dodatek sp1 do maxa 2010 przede wszystkim. Uruchamiaj maxa jako administrator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ti-tech Napisano 15 Marzec 2010 Autor Share Napisano 15 Marzec 2010 Witam ponownie Zainatalowalem sp1 i uruchamiam go jako adnim niestety nie pomaga. Najdziwniejsze jest to ze chodzil bez zastrzeżeń i kilka dni temu przestał zgodnie z wymienionymi wadami... co jeszcze moge zrobic... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi