Gość 2k-szy Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 Witam, jestem nowym użytkownikiem forum max 3d :D render testowy oświetlenie i materiały moje ,scena z modelami sciagnieta kiedys z forum do testów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 2k-szy Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 aha - cienema 4d 10,5 + vray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PICsell Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 Wygląda całkiem całkiem. Widok za oknem zdecydowanie do poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 Na tym forum raczej nie lubi się wykorzystywania gotowców. Ile tam jest twojego wkładu? 5%? 10%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutek Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 Jesli chce poćwiczyć tylko nakładanie tekstur i oświetlenie to nie widzę problemu. Na moje oko szafka po lewej przy łóżku jest jakaś "dziwna". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 ja wogole nie widze problemu, wiekszosc szanujacych sie firm sama udostepnia cala baze swoich produktow w 3d, po zatym najwieksi wymiatacze w dziedzinie wizek maja swojego wkladu moze z 20% w wizkach(jesli chodzi o modele)..... a co do projektu to swiatlo cos nie pasuje, wyglada jakby zamiast sciany z tylu nie widocznej dla kamery na calej jej powierzchni byl rozciagniety vray plane....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 Nielubię wogóle wykorzystywania obcych elementów ale jest różnica między włożeniem kilku obiektów do scenki a wykorzystaniem całej gotowej sceny. Tak przynajmniej byłoby się autorem aranżacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 dac77, proszę, pisz za siebie z łaski swojej. 2k-szy, jeśli to początki to nie jest najgorzej. Widzę że coraz więcej ludzi się na sinemę przesiada - chyba znak czasów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_vimes Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 (edytowane) Dac77 odpuść sobie jesli dobrze pamiętam to w którymś dziale na naszym szanownym forum robiło sie rendery bazując na gotowcu. Takze nie ma co sie czepiać szczegolnie ze autor watku sam sie przyznał a jak chłopak jeszcze nie umie modelować to niby na czym ma poćwiczyć. Calkiem to ładnie wyszło szczególnie jesli to początki;) Edytowane 19 Marzec 2010 przez s_vimes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 dac77, dzięki za reputa, załamałem się jak go zobaczyłem :D Nie przychodzi Ci do głowy że może jednak ktoś z forum też ma rację? Po co zabierasz głos, jak kończysz każdą dyskusję w ten sposób? Walisz serducho w przypływie bezsilności? :D Pozdro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 @mkeruj ty mój mały psychologu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi