rosikowski Napisano 20 Marzec 2010 Napisano 20 Marzec 2010 taki sobie fotomontaż-mattepainting-digital painting wszystko po trochu w sumie ;D przy smoku dużo malowania było, przy reszcie mało malowania było ... ;p
ICE Napisano 20 Marzec 2010 Napisano 20 Marzec 2010 Troche nudnawo, brakuje tego czegos, co przyciagalo by wzrok. Popatrz tez, jak swiatloz achowuje sie na walcach, a zobaczysz bledy ( a raczej braki ) w oswietleniu smoka. Napewno nameczyles sie z luskami, a ciezka prace zawsze ztreba docenic, takze koncze tym pozytywnym akcentem :)
rosikowski Napisano 20 Marzec 2010 Autor Napisano 20 Marzec 2010 rzeczywiście zgubiłem gdzieś bryłę w "tłoku" detali z łuskami miałem masakre, 5 godzin wczoraj malowałem smoka, (ciąłem teksturę łusek, układałem do bryły i dużo duużo domalówki a później tylko warstwy "Color" "myltiply" no i troche Dogde burne) mogłem zerkać od czasu do czasu na szkic... ciągle zapominam o tych rzeczach ...
emmilius Napisano 21 Marzec 2010 Napisano 21 Marzec 2010 Ostatnio walisz same skończone prace. Nie ćwiczysz już?
rosikowski Napisano 22 Marzec 2010 Autor Napisano 22 Marzec 2010 emmilius ćwicze, ćwicze, przede wszystkim bryłki, perspektywe i portrety nie pokazuje po prostu wszystkiego
Joel Napisano 22 Marzec 2010 Napisano 22 Marzec 2010 Wiesz, sądzę, że powinieneś bardziej popracować nad przemyślaną konstrukcją danych elementów obrazu, w tym przypadku chodzi mi o pysk smoka. Powinieneś rozplanować dokładniej czaszkę, rozmieszczenie oczu itp. O ile chodziło ci o uzyskanie realistycznego efektu. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi