Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

taki sobie fotomontaż-mattepainting-digital painting wszystko po trochu w sumie ;D przy smoku dużo malowania było, przy reszcie mało malowania było ... ;p

japonianet.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Troche nudnawo, brakuje tego czegos, co przyciagalo by wzrok.

Popatrz tez, jak swiatloz achowuje sie na walcach, a zobaczysz bledy ( a raczej braki ) w oswietleniu smoka.

Napewno nameczyles sie z luskami, a ciezka prace zawsze ztreba docenic, takze koncze tym pozytywnym akcentem :)

Napisano
  • Autor

rzeczywiście zgubiłem gdzieś bryłę w "tłoku" detali z łuskami miałem masakre, 5 godzin wczoraj malowałem smoka, (ciąłem teksturę łusek, układałem do bryły i dużo duużo domalówki a później tylko warstwy "Color" "myltiply" no i troche Dogde burne) mogłem zerkać od czasu do czasu na szkic... ciągle zapominam o tych rzeczach ...

Napisano
  • Autor

emmilius ćwicze, ćwicze, przede wszystkim bryłki, perspektywe i portrety nie pokazuje po prostu wszystkiego

Napisano

Wiesz, sądzę, że powinieneś bardziej popracować nad przemyślaną konstrukcją danych elementów obrazu, w tym przypadku chodzi mi o pysk smoka. Powinieneś rozplanować dokładniej czaszkę, rozmieszczenie oczu itp. O ile chodziło ci o uzyskanie realistycznego efektu.

pozdrawiam