pajak Napisano 3 Maj 2004 Napisano 3 Maj 2004 Jako nowy witam wszystkich! Wiem, że mogło być to już omówione, ale mnie już szlag trafia przy modemie. Modeluję zaczynając z plane\'a. Kolejne tworzę extrude boków. Gdy uzykam kształt, używam Meshsmooth. Jednak gdy robię np. łuk extrudując dwa oddzielne boki i dla vertexów z miejsc styku ustawiam te same pozycję, to podczas meshsmoothu robi mi się takie coś. Pomóżcie! Ah, używam 3d studio.
pajak Napisano 3 Maj 2004 Autor Napisano 3 Maj 2004 napisał Orion Child Najpierw atach a potem weld i po sprawie :) Wiem, ża jestem lama, ale w jaki sposób? Jak mam to zaznaczyć, żeby to połączyć?
kozioo Napisano 3 Maj 2004 Napisano 3 Maj 2004 Najlepiej najpierw otworzyć helpa maxowego, do któego dostę do netu w ogóle nie jest potrzebny:) Pytanie o \"atach\" jest naprawde pytaniem o podstawy podstaw....
Orion Napisano 3 Maj 2004 Napisano 3 Maj 2004 Kozioo ma rację postudiuj helpa, tam jest wszystko ładnie na obrazeczkach pokazane :)
pajak Napisano 3 Maj 2004 Autor Napisano 3 Maj 2004 OK, już mam, wielkie THX, ale nie wiem dlaczego nie zajarzyłem wcześniej. Sorry!
Rekomendowane odpowiedzi