Gość _Kamil Napisano 27 Marzec 2010 Share Napisano 27 Marzec 2010 Witam,niedawno posiadłem sobie 3ds max`a i zainstalowałem go na komputerze i działał. Włączyłem go może z 10/15 razy i nagle dzisiaj nie mogę go włączyć (dosłownie parę godzin temu z niego korzystałem). Do tej pory dawałem w tym okienku Run program i myślałem że to kwestia tego, że nie jest aktywowany program, ale aktywowałem go i dalej nic. Wyskakuje tylko okienko: Po czym po kilku sekundach się wyłącza i nic. Pierwszy raz mam taki problem i liczę na waszą pomoc. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3D man Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 Jeśli ci wyskakuje jakieś okienko z błędem to zrób srceeana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kamil Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 W tym rzecz, że nie pokazuje się żaden komunikat. Po prostu się wyłącza. Jak mam odpalonego menadżera zadań to tam po prostu to znika (proces: 3dsmax.exe) w tym samym momencie co okienko i nic się dalej nie dzieje. Myślałem z początku, że może mój komputer jakoś wolniej pracuje czy coś ale zostawiłem go tak po uruchomieniu na jakieś 15 minut i nic się nie działo ani nic nie wyskakiwało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi