Samot-nick Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 widzialem juz na forum jedno i postanowilem pokazac swoje. Idzie powoli ale moja babeczka wraca na sudia wiec powinienem miec wiecej czasu na dlubanie. Zderzak pochodzi od Forda Fiesty RS Concept ale moja pani stwierdzila ze fajnie by wygladal w tej megance wiec wsadzilem go do niej zobaczymy co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 3 Maj 2004 Autor Share Napisano 3 Maj 2004 i siateczka z meshsmoothem i bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 przy atrapie widzę buga, ale nieźle rób dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 Następna Meganka :] Całkiem nieźle ale ten zderzak wygląda na strasznie długi ale to się może zmienić gdy reszte zrobisz. Jak narazie to jest ok ale są miejsca w których musisz poprawić pare rzeszy (zderzak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 Tak ten zderzan jest strasznie krzywy ale juz powolutku go poprawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 Wrzuć fotke auta, prawdziwego. Czemu to takie gęste? Meshsmooth 4x? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 czym masz zamiar \"zapchać\" ten \"dziób\" :) siatka, intercooler ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 Pussik nie 3x :) Dlaczego taki? Bo fajna powierzchnia wychodzi na zblizeniach i jeszcze komp mi sie nie przytyka :)) Jak chcesz to moge pokazac zwykla meganke bo chyba takiej z moim zderzakiem to nie ma . sikham w orginalnym zderzaku jest siatka i intercoolera przez nia nie widac wiec chyba zrobie tak jak jest ale to sie jeszcze zobaczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 i cholera ta maska jakas taka ..... tez do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 z tym x3 to Ci sie odechce jak zrobisz karoserie wnetrze sróbki pierdułki - komp zdycha ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sludder Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 pozazdroscic kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 witaj...:) szczerze to do gusty mi nigdy meganka 2 nie przypadła ...bryłowo jest ochydna...ale to imo... narazie nie za dużo pokazałeś...ale poczekamy na kolejne updaty...ciekawe że tesh ktoś się zdecydował na tuning w maxie :) może Ci się przyda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 mam nadzieje ze ten bodykit pozostanie w carzone specjals i nikt tego na auto nie zalozy bo bym sie chyba pozyg.... jakbym to na ulicy zobaczyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 hmm...body kit carzona nie jest najgorszy...sa gorsze jak te typu monster...ale nie zmienia to faktu..że poprostu ta meganka jest ochydna i na jej widok pownieneś jush żygać beeper :) sorki za OT pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 przod meganki mi sie nawet podoba ale tyl beznadziejny :/ a co do pracy to narazie wyglada jak paszcza jakiegos mutanta :| (sorki ale tak mi sie skojarzylo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 Phantom kiedyś pokazywałem na forum tą meganke :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 to że byla już rozmowa na jej temat :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 5 Maj 2004 Autor Share Napisano 5 Maj 2004 podoba sie czy sie nie podoba to rzecz gustu. Mi osobiscie ten samochod sie bardzo podoba a jak widze nowego OPLA VECTRE to objad mi sie cofa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 czekamy na rendery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 Kiedy będą jakieś updaty ?? Chce zobaczyć jak ci to idzie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 5 Maj 2004 Autor Share Napisano 5 Maj 2004 dopiero wrocilem z roboty ... ledwo na oczy widze wiec raczej jakies wieksze zmiany nastapia w weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 13 Maj 2004 Autor Share Napisano 13 Maj 2004 tak sie nie da robic caly czas ktos mi gitarre zawraca jak tu na robocie sie skupic, no ale wyklepalem cos takiego. Poniewaz spodobal mi sie tyl Clio v6 probuje w tej megance zrobic cos podobnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 13 Maj 2004 Autor Share Napisano 13 Maj 2004 i tyl. Przez brak szyb niewiele widac :( tzn widac ale trzeba sie skupic cos jak z tymi obrazkami coto jedni widzieli a inni nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 wiele nie mozna powiedziec procz tego bys dalej pracowal nad tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 23 Maj 2004 Autor Share Napisano 23 Maj 2004 prace ida pooowoollii ale jakos ida :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 23 Maj 2004 Autor Share Napisano 23 Maj 2004 i tyl . Tak tak wiem ze jest krecha przez samochod ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość koszcz Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 Ładnie ale pod przednim reflektorem jest malutka dziurka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas Napisano 23 Maj 2004 Share Napisano 23 Maj 2004 Ładniutko :) Gratuluje umiejętności hehe :> Może też kiedyś takie posiąde ;) Masz chyba małą \"przerwę\" między przednim zderzakiem a bokiem nadkola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 23 Maj 2004 Autor Share Napisano 23 Maj 2004 koszcz faktycznie cos za bardzo podgilem Michas dzieki mialem poprawic i zapomnialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2004 wydlubalem przednie swiatelko, i wszystko bylo by pieknie gdyby mi sie max nie wywalal przy renderingu lub pracy nad tym obiektem. Jest jakis sposob na to czy musze wywalic i robic od poczatku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 2 Czerwiec 2004 Share Napisano 2 Czerwiec 2004 3D max nie lubi świateł od samochodów. Mi się wysypywał przy robieniu tylniego światła. Była to wina jednego poligonu. najlepiej stworzyc obiekt jeszcze raz, nieco inna techniką. :-) Zwłascza przekrztałcić go w okolicach trefnego poligonu. Ps: Zawsze może byc inna przyczyna Twojego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 2 Czerwiec 2004 Share Napisano 2 Czerwiec 2004 Powiedz tylko, czy ty wystawiasz ten model na pokaz z widoku USER ???. Bo jeśli tak to zmień na Perspective Mój WIP: Renault 25 : http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=11479 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samot-nick Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2004 Pussik juz zaczalem od nowa ... wyglada nawet lepiej :) cine-FX nie to widok z kamery a co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi