Napisano 28 Marzec 201015 l Witam serdecznie wszystkich. To jest moja pierwsza praca w 3d maxie i chciałem prosić was o wyrażenie swoich opini żebym mógł nastepnym razem zrobić coś lepszego pozdrawiam Edytowane 29 Marzec 201015 l przez tweety
Napisano 28 Marzec 201015 l Troszeczkę ciemno tam w środku, ta roślinka po prawej stronie wygląda trochę nie naturalnie. I radzę zmienić ustawienia kamery, nie wiem co dokładnie gdyby to była gra konsolowa to bym radził zmienić fov.
Napisano 28 Marzec 201015 l Ogólnie to fajny pomysł miałeś. Do popawy są te łuki - kanciaste troche, bump'a nie widać. Stolik ma teksture paneli podłogowych;) i te szkło jakieś za bardzo przeźroczyste. Jak kolega wcześniej mówił, za ciemno. Daj Camera Correction do kamery. Moim zdaniem tilling na podłodze mógłby być troszke większy. Pozdr.
Napisano 29 Marzec 201015 l Autor Dzięki wielkie za krytyke w nastepnych pracach postaram sie nadrobić błędy Pozdrawiam
Napisano 29 Marzec 201015 l Witam na forum. Prosiłbym o zapoznanie się z zasadami forum i zasadami działów głownie tyczącymi się nazewnictwa nowo tworzonych wątków. Prosiłbym też, abyś miał na uwadze to, że nie każda skończona przez Ciebie praca nadaje się do działu Finished Works. W przypadku osób początkujących zamieszczających swoje pierwsze prace polecam dział Work In Progress. Póki co ten wątek przenoszę i nazywam tak jak powinien.