Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie wszystkich.

To jest moja pierwsza praca w 3d maxie i chciałem prosić was o wyrażenie swoich opini żebym mógł nastepnym razem zrobić coś lepszego

pozdrawiam

Edytowane przez tweety

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Troszeczkę ciemno tam w środku, ta roślinka po prawej stronie wygląda trochę nie naturalnie. I radzę zmienić ustawienia kamery, nie wiem co dokładnie gdyby to była gra konsolowa to bym radził zmienić fov.

Napisano

Ogólnie to fajny pomysł miałeś. Do popawy są te łuki - kanciaste troche, bump'a nie widać.

Stolik ma teksture paneli podłogowych;) i te szkło jakieś za bardzo przeźroczyste.

Jak kolega wcześniej mówił, za ciemno. Daj Camera Correction do kamery. Moim zdaniem tilling na podłodze mógłby być troszke większy.

Pozdr.

Napisano
  • Autor

Dzięki wielkie za krytyke w nastepnych pracach postaram sie nadrobić błędy

Pozdrawiam

Napisano

Witam na forum.

Prosiłbym o zapoznanie się z zasadami forum i zasadami działów głownie tyczącymi się nazewnictwa nowo tworzonych wątków.

Prosiłbym też, abyś miał na uwadze to, że nie każda skończona przez Ciebie praca nadaje się do działu Finished Works. W przypadku osób początkujących zamieszczających swoje pierwsze prace polecam dział Work In Progress. Póki co ten wątek przenoszę i nazywam tak jak powinien.