Krotki Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 Witam, Male takie pytanko. Warto kupis tablet ? Nie mam zadnego doświadczenia w malowaniu takim czyms i sie wlasnie zastanawiam czy kupic, a jezeli tak to jaki ? Profesonalista to ja nie jestem ani nie bede :P Pozdro
dr Ug Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 Najlepiej zrobisz kupujac sobie na poczatek malego Pentagrama. Jest tani jak barszcz, a bedziesz mogl obadac sprawe tabletu. Do czego bys go uzywal, bo to wazne?
rowr Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 czy niedrogi(270 zl) tablet \"Tablet Wacom Volito A6 USB (PC) \" jest zdatny do tworzenia grafiki 2d czy raczej tylko retusz zdjec .czysta ciekawosc
Krotki Napisano 4 Maj 2004 Autor Napisano 4 Maj 2004 Myslalem o photoshopie tzn mialo by to sluzyc do malowania. Papierkowa robota, a potem skany i obrobka mi sie znudzila. wiec myslalem zeby tak odrazu malowac w photoshopie. Oczywiscie to tylko hobby :)
dr Ug Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 Jezeli wiec masz duzo kasy, to Graphirek od razu. Jezeli nie, to Pentagram.
Krotki Napisano 4 Maj 2004 Autor Napisano 4 Maj 2004 Wielgachne dzieki :) Troche jeszcze $$$ trza pozbierac i moze kupie tego Graphireka-a :P
Krotki Napisano 18 Maj 2004 Autor Napisano 18 Maj 2004 Znalazlem ostatnio takie cos ... link wlasciwie to co o tym sadzicie ? Bo sie nie moge zdecydowac pomiecy malym wacomem, pentagramem a4 i tym ... Pozdro
Tomur Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 napisał DruG Najlepiej zrobisz kupujac sobie na poczatek malego Pentagrama. Jest tani jak barszcz, a bedziesz mogl obadac sprawe tabletu. I tak wlasnie zrobilem :) Dzieki to odpowidz z cyklu: \"co prawda ja nie pytalem ale sie przydalo\"
Rekomendowane odpowiedzi