andy_a Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 (edytowane) Jak na razie na pierwszy ogień prosty shader skóry (sss) + disp*. Video przyśpieszone kilkakrotnie – wrzuciłem na vimeo, żeby nie było problemów, ze znikaniem… Edit: Dodałem kilka wcześniejszych etapów produkcji (wszystko też przyśpieszone) Mapowanie (Bender) Texturowanie (3dcoat, Photoshop, Gimp) Setup sceny: * zdaję sobie sprawę, że żeby to porządnie było zrobione, to trzeba by było dorobić jeszcze shader generujący pc w czasie renderu, bo ta wersja jest niedokładna… ale zależało mi na prostym i szybkim rozwiązaniu :) Edytowane 2 Kwiecień 2010 przez andy_a 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 wygląda efektownie ale nie wiem czego można się z tego nauczyć - i tak nie widać co robisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy_a Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2010 (edytowane) Bo to nie jest przeznaczone do oglądania na vimeo :P Tylko do ściągnięcia sobie na dysk (nie zastrzegłem pliku, vimeo ma taką opcję – znajduje się po prawej stronie obok komentarzy, tylko 100mb) i później można sobie odtworzyć w dowolnym playerze, który pozwala na zwalnianie (tak ok. 6 razy powinno być ok) – osobiście polecam DJV_view ( http://djv.sourceforge.net/ ), co prawda to flipbook a nie player, ale bardzo go lubię :) Edytowane 1 Kwiecień 2010 przez andy_a 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 A to w porządku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy_a Napisano 2 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Dodałem kilka wcześniejszych etapów produkcji (wszystko też przyśpieszone) Mapowanie (Bender) Texturowanie (3dcoat, Photoshop, Gimp) Setup sceny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi