m@szyn Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 czy jakaś firma ma zamiar zrobić polską wersje 3d max-a ?:/ każdemu by odrazu wzrosły umiejętności :P mi jaki innym przydała by sie polska wesja ... :] heh
dirty Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 a fee, mam nadzieje ze polska wersja nie wyjdzie, jakos sobie tego nawet nie moge wyobrazic... pewnie tlumaczenie byloby tak nieszczesne ze szkoda gadac... zreszta niektorych rzeczy po prostu nie da sie sensownie przetlumaczyc... uczyc sie tych jezykow!! i tyle.
dr Ug Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 Alez jest polska wersja! Za darmo mozna sciagnac tutaj.
leander Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 DruG, znowu pomyliles link ze swoja strona startową ;P
dr Ug Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 Gdybym pomylil ze strona startowa, to LPR i mlodziez wszechpolska juz pukalaliby do mych drzwi.
Orion Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 Mam nadzieję, że nigdy moje oczęta nie ujrzą polskiej parodii maxa :)
Nimrod Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 Dokładnie tak jak mówi dirty, uczyć się języków... DruG ten link co podałeś jakiś trefny jest. Nadal mam po angliacku tylko skin różowy i muzyka z błękitnej ostrygi w tle leci ;)
p_e_t_e_r Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 wow chlopak miesiaca - andrzej. DruG masz niezly gust nie tylko w grafice hehhe
unique Napisano 11 Maj 2004 Napisano 11 Maj 2004 DruG - restecpa. To jest jakieś specjalistyczne [niszowe] tłumaczenie 3ds-a, widze że nawet stworzyli swój własny slang. Podoba mi się również rozbudowana siatka specjalistów, gotowych do pomocy [dział Kontakty]. ;)))))
Rekomendowane odpowiedzi