Wojtass Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 Witam postanowilem pokazac wam moje 2 dniowe wypocinki... mianowicie jest to krzesełko (moje z domciu) :) Dzialalam na programie maya ale wiem ze jest bardzo zblizony do 3d maxa wiec prosze o ocenke tego o to krzesełka ;) P.S nie umiem jeszcze renderowac ani texturowac wiec zamieszczam screeny i obrót :) i siatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 proponuje zaprezentować zdjęcie tego krzesła by porównać..... efekt pracy ze zdjęciem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 A kto buchnął oparcia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 czemu mash nick wojtass a napisałeś/łaś \"działałam\"?? krzsło morze być ale daj oparcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtass Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 heheh jak mowilem to moje krzesla i sa bez oparc ( odkrecilem bo mi sie krzeslko pod boiurko nie miescilo) - zdjecia beda jutro bo se cyfrowke kupuje :)) -- jak bardzo chcecie to moge przykrecic oparcia i domodelowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtass Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 Działam JA !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtass Napisano 5 Maj 2004 Autor Share Napisano 5 Maj 2004 tu macie orginał troche podrapana, poszarpane przez mojego kota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 haha. jupi jestem pierwszy... ZMIEN TEMAT :) LoL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bednarz Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 Jak na pierwszą prace nie jest źle lecz naucz sie rederować bo takie screny nie zabardzo przechodzą ale ogulnikowo żecz biorąc pracka spox.. pracuj dalej Jeszcze dużo dużo przed tobą pozdro. i powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 ono jest takie rozowe czy probujesz nas oszukac (pozytywnie?!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtass Napisano 5 Maj 2004 Autor Share Napisano 5 Maj 2004 nie na swoim siedze i modeluje a krzeselko podwedzilem siorze ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 no juz sie nie tlumacz :P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 napisał Wojtass Dzialalam na programie maya ale wiem ze jest bardzo zblizony do 3d maxa wiec prosze o ocenke tego o to krzesełka ;) nasza ocena jest raczej uniezalezniona od softu w jakim robisz mozesz modelowac w 7ds min :D byle było ładnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 no no nie wiem.... nie wyglada to dobrze ale i nie wyglada zle daj oparcia to pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 ee tam ... ja czekam tez na texturki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynio Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 pewnie Ci komp wysiada przy takiej siatce :P ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi