Napisano 10 Kwiecień 201014 l Wydłubałem sobie ostatnio w ramach relaksu taką "łazienkę". Render można powiedzieć że testowy, na niskich ustawieniach. Chciałbym z tej prostej scenki wycisnąć coś więcej, bo z efektu jestem średnio zadowolony, dlatego proszę o rady i komentarze :) Soft ofc max+vray.
Napisano 10 Kwiecień 201014 l Moim zdaniem powinieneś iść w coś takiego cieplejsze kolorki i bardziej wyraziste,no i podkręć troche ustawienie renderka i daj większą rozdziałke (Jak coś to usunę)
Napisano 10 Kwiecień 201014 l ryba, ja wole render halseta. Co do pracy - jak dla mnie - przyjemne :) Do poprawy zasłonka i kwiatek, kranik tez jakiś taki cienki, ale poza tym wygląda dobrze. Mógłbyś powiedzieć jak zrobiłeś takie fajne światło z halogenów na ścianie? EDIT: Dzieki :) Edytowane 10 Kwiecień 201014 l przez Raju
Napisano 10 Kwiecień 201014 l Autor ryba - rozdziałka będzie większa w finalnej wersji, do testów myślę że nie trzeba ;) raju - halogeny to światła fotometryczne z IES, do poczytania np. tu: http://www.cgarena.com/freestuff/tutorials/max/ieslights/
Napisano 10 Kwiecień 201014 l No nie taka prosta ta łazienka. Zwłaszcza wanna całkowicie okrągła. Podobno o gustach się nie dyskutuje więc nie ocenię gustu autora. Czyli niepotrzebnie wogóle pisałem koment.