halset Napisano 10 Kwiecień 2010 Napisano 10 Kwiecień 2010 Wydłubałem sobie ostatnio w ramach relaksu taką "łazienkę". Render można powiedzieć że testowy, na niskich ustawieniach. Chciałbym z tej prostej scenki wycisnąć coś więcej, bo z efektu jestem średnio zadowolony, dlatego proszę o rady i komentarze :) Soft ofc max+vray.
ryba747 Napisano 10 Kwiecień 2010 Napisano 10 Kwiecień 2010 Moim zdaniem powinieneś iść w coś takiego cieplejsze kolorki i bardziej wyraziste,no i podkręć troche ustawienie renderka i daj większą rozdziałke (Jak coś to usunę)
Raju Napisano 10 Kwiecień 2010 Napisano 10 Kwiecień 2010 (edytowane) ryba, ja wole render halseta. Co do pracy - jak dla mnie - przyjemne :) Do poprawy zasłonka i kwiatek, kranik tez jakiś taki cienki, ale poza tym wygląda dobrze. Mógłbyś powiedzieć jak zrobiłeś takie fajne światło z halogenów na ścianie? EDIT: Dzieki :) Edytowane 10 Kwiecień 2010 przez Raju
halset Napisano 10 Kwiecień 2010 Autor Napisano 10 Kwiecień 2010 ryba - rozdziałka będzie większa w finalnej wersji, do testów myślę że nie trzeba ;) raju - halogeny to światła fotometryczne z IES, do poczytania np. tu: http://www.cgarena.com/freestuff/tutorials/max/ieslights/
dac77 Napisano 10 Kwiecień 2010 Napisano 10 Kwiecień 2010 No nie taka prosta ta łazienka. Zwłaszcza wanna całkowicie okrągła. Podobno o gustach się nie dyskutuje więc nie ocenię gustu autora. Czyli niepotrzebnie wogóle pisałem koment.
lukasjogabonito Napisano 11 Kwiecień 2010 Napisano 11 Kwiecień 2010 Łazienka super, jedynie materiał firanki bym zmienił...
Rekomendowane odpowiedzi