guru Napisano 12 Kwiecień 2010 Napisano 12 Kwiecień 2010 Wiem ze juz bylo duzo takich tematow ale musze to poruszyc. Natknalem sie na ta strone: http://www.eurooem.com/topic/19-Autodesk.html Pelno softu nie tylko Autodesk'u. Probramy sa w wersji OEM jak doczytalem czyli ze pudelek itd. Moje pytanie jest chyba oczywiste czy naprawde moge kupic sobie Maxa,zbrusha czy cokolwiek innego i wersji oem z tej strony i uzywac tego komercyjnie??
Sebastian Ozga Napisano 12 Kwiecień 2010 Napisano 12 Kwiecień 2010 Ja to rozumiem tak, że to jest wersja na kolejne stanowiska, czyli jeśli już masz zarejestrowany program i chcesz wyposażyć kolejne stanowiska Edit: to ciekawe, z FAQ: I need a license agreement. Can you send it to me? No, we do not send a license agreement because it is OEM software.
arev Napisano 12 Kwiecień 2010 Napisano 12 Kwiecień 2010 Kolejne stanowiska wymagają kolejnych licencji. Chyba, że masz jedną licencję na serwerze - wtedy możesz sobie jedną kopię zainstalować na dowolnej ilości stanowisk, ale tylko jedno z nich może działać w danym czasie. Zawsze się zastanawiałem kto daje się nabierać na lewy soft z takich stron. OEM :D
Marcin Napisano 12 Kwiecień 2010 Napisano 12 Kwiecień 2010 Lol, jaka licencja na kolejne stanowisko? Jak byk to jakiś durny sklep który robi ludzi w balona. Nie dostajesz rachunku, faktury, "nie musisz rejestrować produktu na stronie producenta". Ps. nauczcie się że nie da się kupić np. autocada legalnie, z fakturą/paragonem za 10% ceny :) Równie dobrze możesz ściągnąć go z torrenta. Będzie tak samo legalny. [+] http://forums.techguy.org/windows-xp/664584-windows-xp-downloads.html Gość jest już pewnie milionerem dzięki "poszukiwaczom okazji"
Rekomendowane odpowiedzi