Szantak Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Rozwalony szalas a raczej buda Sorki za wyraźne pozostałości \"składania\" - skaner A4 :( Nie bardzo wiedziałem jak to naprawić, więc zostawiłem tak, jak jest (tylko bym zepsuł). Podaję linka do tego samego obrazka w dużej rozdzielczości: http://wonsz.fm.interia.pl/landszaft%202.jpg
Mortom Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Zajekurczaste chłopie!! te dżewka narmalnie miodzio mo i teren poprostu palce lizać (dosłownie i w przenośni) Superchiperowykrętobiste!!!
Mortom Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 zapomniałe sie spytnoąć z głowy to rysowałeś czy z pleneru??
ikim Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Żeby nie bylo widac składania z a4 najlepiej pokombinuj z kontrastem/brightness z maską zeby działało tylko na krawędź. Sama pracka jest fajna, pomniejszone zazwyczaj wychodzą lepiej od oryginału:) Trochę mi brakuje głębi - moze przez to ze wszystko rysujesz z tym samym natężeniem kreski. Wzmocniłbym choinki i kamyki z przodu bo zlewaja sie strasznie z podłożem - wiecej kontrastu, przydałoby sie tezjakieś trawki, listek wchodzący w obraz i takei tam drobiazgi. No i może jakies wzgorza w tle bo pusto tam jakoś. Ale ogolnie jest OK.
Szantak Napisano 5 Maj 2004 Autor Napisano 5 Maj 2004 Rysowane z wyobrazni. Do wzgorz w tle juz nie mialem cierpliwosci - 3h non stop trawe rysowalem ;) Dzieki! :)))
Rekomendowane odpowiedzi