adek Napisano 16 Kwiecień 2010 Napisano 16 Kwiecień 2010 Do rodziny produktów Creative Suite 5 w tym roku dołączył nowy produkt - Adobe Flash Catalyst CS5 (taki flash dla grafików, nie wymagający znajomości programowania). Zachęcam do przeczytania oficjalnej informacji prasowej. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1124
lejacypies Napisano 17 Kwiecień 2010 Napisano 17 Kwiecień 2010 To może być interesujące:) szczególnie dla tych leniwych :P
mallow Napisano 18 Kwiecień 2010 Napisano 18 Kwiecień 2010 po powyższym komentarzu może trochę wstyd się przyznać, ale ja czekam na to z niecierpliwością ;-)
azazel Napisano 19 Kwiecień 2010 Napisano 19 Kwiecień 2010 a mi tam wcale nie jest wstyd. czekałem na coś takiego już od dawna , pracowałem trochę z FL i jako grafik nigdy nie czułem sie dobrze wpisując jakieś abstrakcyjne linijki kodu zawsze twierdziłem ze można to zrobić nieco prościej ,no i można! myślę ze to krok w dobra stronę :)
Kris_R Napisano 8 Czerwiec 2010 Napisano 8 Czerwiec 2010 I jak? testował już ktoś tego catalysta? jakieś wrażenia? Ciekaw jestem możliwości itp.
Rekomendowane odpowiedzi