Ojot Napisano 18 Kwiecień 2010 Share Napisano 18 Kwiecień 2010 (edytowane) Na razie taki speed w technice analogowej zwanej akwarelą. http://i41.tinypic.com/2ro3uad.jpg Edytowane 26 Kwiecień 2010 przez Ojot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 18 Kwiecień 2010 Share Napisano 18 Kwiecień 2010 kobieta-człowiek? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ojot Napisano 18 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2010 haha faktycznie nie widać tam zbyt wiele ale to będzie kobieta ryba :P zwana pieszczotliwie syreną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 18 Kwiecień 2010 Share Napisano 18 Kwiecień 2010 mi się kojarzy z anakondą ;) Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ojot Napisano 26 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2010 zmiana planów ale nie wiem czy się wyrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ojot Napisano 26 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lili Napisano 28 Kwiecień 2010 Share Napisano 28 Kwiecień 2010 fajna kreska, z kolorkami za to przesadziles srodze :P srodkowy szkic wyglada najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 fakt. kolory na trzecim iście disney'owskie. środkowy pikczer zdecydowanie najlepszy. myślę sobie, że jakby ta syrenka wskoczyła do wody, to poszłaby od razu na dno z taką dużą głową. widzę też, że najadła się mewich jaj, albo lubi piwo. tak czy inaczej, środkowy zdecydowanie najlepszy. fajnie Ci wychodza te farbki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi