Napisano 18 Kwiecień 201014 l Witam jestem zalogowany od dzisiaj, chociaż od dawna przeglądam wasze forum.Generalnie postanowiłem wrócić troszkę do malowania po długim odejściu od tematu. Wrzucam parę prac. w tym jedną mityczną. Przyznam się szczerze, że minotaura namalowałem w zeszłym tygodniu bo zaispirował mnie temat challange corner, ale nie czytałem regulaminu, aż do dzisiaj. Nie spełniam więc pewnie wszystkich wymagań konkursu WIP... trudno. Pozdrawiam.
Napisano 18 Kwiecień 201014 l Nie wyświetla dobrze minotaura. Pewnie coś źle wrzuciłem.Wrzucam ponownie w większej rozdzielczości. Pozdrawiam.
Napisano 19 Kwiecień 201014 l Pamiętaj, że jest to concept i postać musi być widoczna, musisz także wrzucić minimum jeden dodatkowy rzut oraz jakiś detal uszczegółowić.
Napisano 27 Kwiecień 201014 l Dziękuję Joel za wyjaśnienie Przesyłam coś bardziej concept Będę wdzięczny za opinie i uwagi Pozdrawiam
Napisano 27 Kwiecień 201014 l Klatka piersiowa dziwnie wygląda, musisz nad nią popracować, a tak poza tym, to co on ma majtki na głowie ? :D. pozdrawiam
Napisano 27 Kwiecień 201014 l Cześć Bo to są majty Tezeusza :D Dziękuję Ci za uwagi. Poprawię na pewno :)