Gość Prorok Napisano 18 Kwiecień 2010 Napisano 18 Kwiecień 2010 Witam jestem zalogowany od dzisiaj, chociaż od dawna przeglądam wasze forum.Generalnie postanowiłem wrócić troszkę do malowania po długim odejściu od tematu. Wrzucam parę prac. w tym jedną mityczną. Przyznam się szczerze, że minotaura namalowałem w zeszłym tygodniu bo zaispirował mnie temat challange corner, ale nie czytałem regulaminu, aż do dzisiaj. Nie spełniam więc pewnie wszystkich wymagań konkursu WIP... trudno. Pozdrawiam.
Gość Prorok Napisano 18 Kwiecień 2010 Napisano 18 Kwiecień 2010 Nie wyświetla dobrze minotaura. Pewnie coś źle wrzuciłem.Wrzucam ponownie w większej rozdzielczości. Pozdrawiam.
Joel Napisano 19 Kwiecień 2010 Napisano 19 Kwiecień 2010 Pamiętaj, że jest to concept i postać musi być widoczna, musisz także wrzucić minimum jeden dodatkowy rzut oraz jakiś detal uszczegółowić.
Gość Prorok Napisano 27 Kwiecień 2010 Napisano 27 Kwiecień 2010 Dziękuję Joel za wyjaśnienie Przesyłam coś bardziej concept Będę wdzięczny za opinie i uwagi Pozdrawiam
Joel Napisano 27 Kwiecień 2010 Napisano 27 Kwiecień 2010 Klatka piersiowa dziwnie wygląda, musisz nad nią popracować, a tak poza tym, to co on ma majtki na głowie ? :D. pozdrawiam
Gość Prorok Napisano 27 Kwiecień 2010 Napisano 27 Kwiecień 2010 Cześć Bo to są majty Tezeusza :D Dziękuję Ci za uwagi. Poprawię na pewno :)
Rekomendowane odpowiedzi