Napisano 5 Maj 200420 l Praca moglaby byc w speedach, ale chce ją skonczyc, dlatego zamieszczam ją na forum, co doda mi mam nadzieje motywacji do pracy.
Napisano 6 Maj 200420 l jak na mnie to nawet spoko tylko ta głowa taka jakaś nietego, ale tylko troche i tym sie nie przejmuj, wkącu jeszcze nieskączyłeś, a jak nieskączyłeś to znaczy że bedzie jepsiejsza co nie?? no to dodawaj detale i inne bajery i bedzie spoksik. Pozdrowiam
Napisano 6 Maj 200420 l SOrki ze nie na temat... Mnemonie masz zamiar z nami wspolpracowac? Bo obiecales pracke i nic nie ma...
Napisano 6 Maj 200420 l Autor Lisek... przepraszam cie stary ale miałem ciezki okres, teraz juz wszystko sie wyklarowalo wiec wrzuce te koncepty niebawem.pozdro
Napisano 8 Maj 200420 l Oł jeee..nareszcie cos w moich klimatach :cool: Rozumiem ,ze jeszcze dużo do zrobienia ,tło zbyt ubogie i par innych rzeczy mi nie pasuje a,el za wcześnie by o tym móic.Prcuj dalej ,będę czekał na \'updejty\' :biggrin:
Napisano 10 Maj 200420 l bardzo fajnie wyszła ci tutaj głębia - już od samego początku można było ją wyczuć :) a co do snajperki to moim zdaniem straciła klimat - no ale zobaczymy jaks sobie z tym popradzisz - dzekam na dalsze uploady :) pozdr giorgione
Napisano 10 Maj 200420 l Chymm.... pracka mi sie ogulnie bardzo podoba lez czy nie uważacie że lufa jego snajpy jest troszke za duża :D pracka spox.. pozdro.
Napisano 12 Maj 200420 l pierwszy rysunek : postac wygladala mi na robota, ale teraz sie to zmienia ostatni rysunek: moze w oddali tego korytarzy po prawej dodac jakichs biegnacych stworkow?
Napisano 15 Maj 200420 l Autor witam, oto przedostatnia odslona, jedynie podloze i kosmetyka mi zostala, wiec jutro albo po jutrze zamkne temat.pzdr mn
Napisano 16 Maj 200420 l Autor To by bylo na tyle tym razem, trzeba brac sie za cos nowego. Dozobaczenia:]