Gr3G Napisano 21 Kwiecień 2010 Napisano 21 Kwiecień 2010 Witam. Mam swojego bipeda, wrzucam mu motion capture i teraz moje pytanie...czy jest możliwość zmiany miejsca animacji tego bipeda? Bo mam swoją scenkę z ruchomą kamerą i chce ustawić bipeda tam gdzie ja chce a po wczytaniu animacji biped ma swoje współrzędne i biega mi tam gdzieś poza moją scenką ;)
Reanimator Napisano 21 Kwiecień 2010 Napisano 21 Kwiecień 2010 Mozesz na Animation Layerze na przyklad.
Gr3G Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Napisano 21 Kwiecień 2010 A mógłbyś nieco bardziej to objaśnić ? :)
Gość Gosc Napisano 21 Kwiecień 2010 Napisano 21 Kwiecień 2010 mozesz tez zlinkowac calego bipeda do jakiegos Dummy (Link) i wtedy mozesz sobie to dummy przesunac gdzie zechcesz :D razem z cala sciezka animacji, troche dziwnie bedzie wygladac gdy wejdziesz w tryb edycji animacji, bo caly biped pojawi sie w miejscu oryginalnym a nie tam gdzie go przesunales przy pomocy Dummy, jesli ci to nie przeszkadza to powinno wystarczyc
Gr3G Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Napisano 21 Kwiecień 2010 Pewnie, że wystarczy dzięki :) że ja na to wcześniej nie wpadłem :P
Waldx Napisano 21 Kwiecień 2010 Napisano 21 Kwiecień 2010 najlepiej przesunąć bipeda z animacją za pomocą move all mode
Rekomendowane odpowiedzi