anihilator_x Napisano 27 Kwiecień 2010 Share Napisano 27 Kwiecień 2010 Witam, Kupiłem ostatnio laptopa z win7 i mam problem z instalacją 3ds max 2011, wyskakuje mi okienko z treścią: PLEASE INSERT THE DISC: PLEASE INSERT THE DISC LABELED DISC_1 CD1. Czy wie ktoś może jak się z tym uporać? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 27 Kwiecień 2010 Share Napisano 27 Kwiecień 2010 Rozumiem ze rozumiesz komunikat i nadal nie dziala po umieszczeniu plyty oznaczonej CD1 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 27 Kwiecień 2010 Share Napisano 27 Kwiecień 2010 Hmm, będąc jak zwykle bezczelnym, wprost założę, iż tak zapewne się dzieje przy instalacji z pliku iso, a nie z oryginalnych dvd? ... Sz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grizleyd Napisano 27 Kwiecień 2010 Share Napisano 27 Kwiecień 2010 przekopiuj gdzieś płytę na najwyższy poziom np na c:\temp w moim przekonaniu windows automatycznie kopiuje do tymczasowego folderu użytkownika gdzieś głęboko gdzie ścieżka przekracza 256 znaków albo śiakoś tak. I np folder maxa ktory juz na plycie ma sciezke o długośc np 100 znaków dodając windowsową przekracza te 256 . w każdym razie powinno pomóc. Napewno nic nie ma to wspolnego z legalnością jak k.pressenter napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 27 Kwiecień 2010 Share Napisano 27 Kwiecień 2010 O, ciekawe, cóż, jeśli rzeczywiście to mae culpa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anihilator_x Napisano 28 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2010 ok wszystko działa:P wystarczyło wgrać demona:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi