wektor1995 Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Nie wiem dlaczego, ale w 3ds maxie zniknął mi z wszystkich czterech okien sześcian który umożliwia obracanie widoku. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PICsell Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 viewport configuration - view tube chociaż nie wiem po jakiego grzyba ci ta kostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wektor1995 Napisano 29 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2010 I mam jeszcze jedno pytanie jak zlikwidować takie pomocnicze linie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 zrezygnować dx10 na rzecz dx9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wektor1995 Napisano 29 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2010 A jak mam to zrobić bo faktycznie raz mi się wyświetlił taki komunikat, ale teraz już mi się nie wyświetla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PICsell Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=49 Nie ma tam chyba tego pytania, ale na pewno jest odpowiedź. ps. Twój wątek jakoś średnio pasuje do działu tutoriale ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wektor1995 Napisano 30 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2010 Przepraszam, że tu pisze, ale tam gdzie mnie odwołano nie znalazłem żadnej informacji. Czy ktoś mógłby mi ją udzielić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wray Napisano 30 Kwiecień 2010 Share Napisano 30 Kwiecień 2010 W 3ds max: Customize--->Preferences--->Viewports--->Choose Driver... Pamiętaj również o klawiszu F1 (Help). :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi