Napisano 29 Kwiecień 201014 l Nie wiem dlaczego, ale w 3ds maxie zniknął mi z wszystkich czterech okien sześcian który umożliwia obracanie widoku. Z góry dzięki za pomoc.
Napisano 29 Kwiecień 201014 l viewport configuration - view tube chociaż nie wiem po jakiego grzyba ci ta kostka
Napisano 29 Kwiecień 201014 l Autor I mam jeszcze jedno pytanie jak zlikwidować takie pomocnicze linie.
Napisano 29 Kwiecień 201014 l Autor A jak mam to zrobić bo faktycznie raz mi się wyświetlił taki komunikat, ale teraz już mi się nie wyświetla.
Napisano 29 Kwiecień 201014 l http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=49 Nie ma tam chyba tego pytania, ale na pewno jest odpowiedź. ps. Twój wątek jakoś średnio pasuje do działu tutoriale ;-)
Napisano 30 Kwiecień 201014 l Autor Przepraszam, że tu pisze, ale tam gdzie mnie odwołano nie znalazłem żadnej informacji. Czy ktoś mógłby mi ją udzielić.
Napisano 30 Kwiecień 201014 l W 3ds max: Customize--->Preferences--->Viewports--->Choose Driver... Pamiętaj również o klawiszu F1 (Help). :)