Napisano 7 Maj 201015 l Witam. Mam problem z tabletem - za każdym razem kiedy uruchomię ponownie komputer, ustawienia ExpressKeys resetują się na domyślne. Nie mogę tworzyć kopii pliku preferencji, ponieważ przywracanie go nie działa. Z resztą bez sensu co reset komputera przywracać kopię tych ustawień. Przecież nie powinny znikać tak po prostu. Sterowniki mam najnowsze, ale zarówno te, jak i te dołączone do tabletu działają identycznie. Wie ktoś jak to rozwiązać? Staje się to denerwujące... Z góry dzięki za pomoc!
Napisano 14 Maj 201015 l Autor Kłopot rozwiązany - problemem była nazwa użytkownika zawierająca polski znak "ł". Program miał problem z zapisaniem ustawień sterownika (plik miał być zapisany w C:\Documents and Settings\nazwa użytkownika\ ... ) _________________________________________________ Niestety, problem jednak cały czas jest. Wydawało mi się, że po założeniu nowego konta użytkownika wszystko będzie okej - i było przez krótki czas, nawet po restarcie ustawienia były. Jednak teraz znikają już nawet podczas pracy komputera. Panowie (panie? :) ) zarówno z obsługi technicznej jak i z oficjalnego forum Wacoma wciąż milczą. Jakieś pomysły od Was? :) Pozdrawiam! Edytowane 16 Maj 201015 l przez Miłosz3ds