Nezz Napisano 13 Styczeń 2003 Napisano 13 Styczeń 2003 heja jakis czas temu napisalem na szybkiego maly tut dla jednego z uzytkownikow tego forum. nie jest to nic specjalnego ale pomyslalem : a noz komos sie przyda. Saygon mowil zeby nad tym popracowac ale nie m raczej czasu na modelowanie kolejnej postaci wiec zostanie \"kukielka\" mapowanie postaci .
bartonfink Napisano 13 Styczeń 2003 Napisano 13 Styczeń 2003 Yo Nezz wlasnie przegladam twojego tutka :) mimo iz dzieki bitwie sam wpadlem na te wszystkie patenty ok nie oto mi chodzilo zaraz po kolacji przysiade i napisze tutaj swoj kruciutki tut otym jak zamapowac twarz :) naprawde bardzo wydajna i szybka metoda 15 min i daje moim zdaniem lepsze efekty niz nadanie mapowania cylindrycznego dla glowy posiada tylko 1 mankament wymaga ona programiku deepuv Ps fajan zecz by wyszla z tego gdyby np ktos zaczol jaiegos tutka na dany temat a reszta ludzi dodaje cos od siebie :)
KLICEK Napisano 13 Styczeń 2003 Napisano 13 Styczeń 2003 witam!! No wlasnie oto mi chodzilo w tym dziale tuorial ! i tak samo sobie wyobrazalem polskiego WiPA :-|
Nezz Napisano 15 Styczeń 2003 Autor Napisano 15 Styczeń 2003 heja Dzieki za tutka . trzeba to teraz przetestowac :]
Bacry Napisano 17 Styczeń 2003 Napisano 17 Styczeń 2003 A ja zapodam innego tutka, nie mojego. Szczerze powiem, że jak go zobaczyłem to długo nie mogłem dojść co ten facet robi. Ale jak już zrozumiałem .... http://www.anticz.com/texture.htm
mORPH Napisano 1 Czerwiec 2003 Napisano 1 Czerwiec 2003 A ja mapuje postacie w Combustion i ładnie wychodzą.
Rekomendowane odpowiedzi