ajnsztajnik Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Witajcie. Wrzucam jeszcze ciepły render salonu. Doradźcie proszę co zmienić. Kolor ścian taki musi być :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 kolor scian nie jest zly, widok za oknem rozciagniety i troche pusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Chyba kamera się trochę "rozjechała".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ajnsztajnik Napisano 25 Maj 2010 Autor Share Napisano 25 Maj 2010 Witam. Po wielkich bojach i ogromnych męczarniach przedstawiam poprawioną wersję. Teraz już jest chyba lepiej, ale oceńcie sami. Dziękuję za wszystkie komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 swiatlo nie gra, jest za ciemno jak na taka ilosc slonca za tak duzym oknem... jeden stalowy element stolu ominales przy zmianie materialu, dalej tam jest lustro... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 Witam. Mógł byś mi powiedzieć jak robisz ,że na teksturze ściany widać te takie rowki? Bo muszę osiągnąć taki sam efekt na texturze drewna ale nie mam pojęcia jak :( Z góry dziękuję za okazaną pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ajnsztajnik Napisano 26 Maj 2010 Autor Share Napisano 26 Maj 2010 A teraz lepiej ? Podpowiedzcie coś proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 (edytowane) teraz dużo lepiej tylko tiling podłogi za duży takie moje lekkie postpro: (słówko to usuwam) Edytowane 26 Maj 2010 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ajnsztajnik Napisano 26 Maj 2010 Autor Share Napisano 26 Maj 2010 Podziękował :) Super Super, dużo lepsze. Powiesz mi co zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 nic specjalnego, grandietem troszku światła po prawej, levely troszkę lewo, mniejsza saturacja, sharpen edges i kilka innych pierdół pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 No ewoluowalo to naprawde w cos dobrego i przyjemnego dla oka...a jest to trudne przy takiej kolorystyce. Gratulacje, powalczyles i wygrales:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 Z sharpenem przesadziłeś. Te ornamenty na ścianie i suficie się nie schodzą. Dywanik wygląda jak wycięta dziura w deskach. Przede wszystkim proponowałbym przerobić kilka tutków dotyczących oświetlenia wnętrz. W tej chwili świecisz tylko sun'em? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ajnsztajnik Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 Ja tam sharpena nie uzywalem to po primo. Sufit- sciana sie tapeta nie schodzi bo sufit jest podwieszany i podswietlony. Za oknem vray sun w oknie plane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi