Pi0tr Napisano 29 Maj 2010 Napisano 29 Maj 2010 Czy ktoś mógłby polecić jakiś dobry pensjonat/hotel nad Polskim morzem ? Będę bardzo wdzięczny.
olaf Napisano 29 Maj 2010 Napisano 29 Maj 2010 ile gwiazdek? ostatnio znajomi byli nad pierwszym i chyba jedynym 5* nad morzem, ceny mieli przystepne (jak na polskie zdzieranie nad morzem) bo to ich pierwszy sezon. Mila rzecz duze apartamenty, mozna wybrac cy chcesz miec spory taras np. z jakuzzi i takie tam. Ale wbrew pozorom nie wyszlo drogo. Ale dla przeciwwagi jedziemy gdzies tereaz gdzie chcą chyba 60pln za dobe za osobę (tak wyszlo bo bierzemy cały domek - co polecam, bo czesto tak robie z przyjaciolmi)
Pi0tr Napisano 29 Maj 2010 Autor Napisano 29 Maj 2010 Dobry pensjonat/hotel, nie jakieś studencki ku**idołek za 20 zł. (Nie obrażając studentów). Coś z dobrym wyżywieniem, średnio wyższy standard. No i mile widziane, jak najbliżej morza :)
Gość Morte Napisano 29 Maj 2010 Napisano 29 Maj 2010 ze pieciogwiazdkowy hotel - znaczy taki lepszy troszku ;)
Declan Napisano 29 Maj 2010 Napisano 29 Maj 2010 ja polecam to: http://www.sabina-niechorze.pl/ Pozdrawiam, -- M.J.
Predator Napisano 30 Maj 2010 Napisano 30 Maj 2010 czasem lepiej pojsc do hotelu , raz ze wiary mniej dwa niektore hotele w cene wliczaja zarcie , a na kwaterach zazwyczaj masz tylko nocleg. I suma sumarum wychodzi podobna cena.
XaoC Napisano 4 Czerwiec 2010 Napisano 4 Czerwiec 2010 Raz zdarzył mi sie nocleg w Grandzie w Sopocie (taki prezent od znajomych na 18tke dostała moja była) i to było z 7 lat temu...... 180zl:) A jaką miejscowość przewidujesz? Czy już jesteś w trakcie wyjazdu? Bo wczoraj strasznie dużo ludzi było nad morzem a o 24 na stacji kolejka na 10min prawie:P
Rekomendowane odpowiedzi