choroboro Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 Hoker.Dziękuje za wszystkie komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 fajne krzesełko, fajny render, razi tylko ziarno na metalowym elemencie no i troszkę za mało na galerię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 ... ciekawy jestem jak się te cewniki co są w środku... podłącza do delikwenta....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
choroboro Napisano 31 Maj 2010 Autor Share Napisano 31 Maj 2010 :) jak w szybowcu ps. jako nowicjusz przegapiłem ,że jeszcze sporo brakuje aby zbliżyć się do poziomu prezentowanych w tej części forum prac...ale poprawię się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 Sie nie słuchah. Mnie się podobają te grafiki. Inna sprawa że bym na tym nie usiadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Dobre, wesole....panny w reklamie Reddsa powinny na tym siedziec;) Widze, ze jestes z Wrocka, asp? Atakuj kolejnymi pracami, napewno bedzie dobrze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi