ksiuta Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 mam nadzieje, ze pisze to w dobrym miejscu jesli nie i wprowadzam balagan to przepraszam...ale mam wielki problem. mam 3dsmaxa 2009, wszystko dzialalo okej do momentu, kiedy chcialam wgraz teksture i okazalo sie, ze czegos mi brakuje. wtedy zaczelam cos kombinowac, wklejec ,kopiowac itp. wszystko krecilo sie wokol vraya. w pewnym momencie przy wlaczaniu zaczal wyskakiwac mi ERROR jakistam...szukalam na forach jak sie z tym uporac. przeinstalowalam program, zainstalowalam .NET i nadal nie chce sie wlaczyc tylko wyskakuje cos takiego DLL failed to initialize. Error code 14001- Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja równoczesna jest z niewłaściwa. Więcej szczegółów można znaleźć w dzienniku zdarzeń aplikacji. prosze o pomoc! ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiuta Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2010 wczesniej blad byl inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Poszukaj więcej szczegółów w dzienniku zdarzeń aplikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiuta Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2010 gdzie moge go znalezc...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiuta Napisano 4 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2010 ponawiam prosbe ;) jak mam sie z tym uporac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiuta Napisano 6 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2010 nikt nie wie?;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Tutaj problemem jest raczej vray i jego pliki dll. Sprawdz w podanej przez ciebie sciezce czy znajduja sie tam te pliki ktore wyskakuja w bledzie. Najlepiej przeinstaluj vray`a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi