Napisano 4 Czerwiec 201014 l heh witam:) mam problem z boujou ..... nie ktorzy napewno znaja ten tutorial http://www.videocopilot.net/tutorial/3d_crater_p1/ ... z filmem z tej strony trackowanie nawet mi wychodzi...ale gdy z kumplem zrobilem podobne ujecie przy exportowaniu do maxa 2009 camera ustawia sie poprostu do bani, nie tak jak trzeba albo gdzies w powietrzu albo wogle z innej strony , walcze z tym boujou dosc dlugo i nic mi nie wychodzi;/ robie tak samo jak typ na tutorialu dodalem markery itp flagi wiem ze dla aftera osi y i z na odwrot ale to tez nic nie pomaga..... ktos pomoze... mam boujou 4.1
Napisano 25 Czerwiec 201014 l Nie jakiś tam typ, tylko Andrew Kramer. Ale faktycznie Boujou jest dziwne. Kiedy ściągnąłem z videocopilota projekt to po wrzuceniu go do Max'a 10 wyskakuje mi: --Unknown property ''numframes'' in undefined
Napisano 25 Czerwiec 201014 l Nie jakiś tam typ, tylko Andrew Kramer. Sorry ale nie moglem wytrzymac. Genialny komentarz:D
Napisano 25 Czerwiec 201014 l Boujou dziwne :) haha.. soft z najwyższej półki do matchmovingu.. za gruubą kasę. Albo się go umie używać albo trzeba się naumić :) to, że coś dziwnie wychodzi to nie wina programu, tylko osoby, która go używa.
Napisano 8 Lipiec 201014 l Ja rzuciłem boujou w kąt ściągnąłem voodoo jeszcze raz i na laptopie z vistą mi poszedł (na komputerze z xp źle działał). Mam tylko jeden problem. Jak wrzucam plik do max'a to muszę ręcznie metodą prób i błędów szukać "pionu i poziomu" w filmie.