Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Czy możecie polecić kogoś dobrego freelancera bądź firmę z Trójmiasta dobrą w wizualizacjach, zwłaszcza produktów przemysłowych?

Z góry dzięki !

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nono, tylko bez pseudoreklam, bo tak to by mogła połowa forum siętutaj wpisać.

Waza Ty i skrzynak to jedna osoba?

Napisano

Skrzynak siedział przy komputerze obok mnie. Już nie siedzi, więc polecam nie Jego, tylko siebie, z pełnym szacunkiem dla Niego ;) .

A jeśli oferowana praca jest fajna, to dlaczego nie mam polecać siebie? Jeśli będę znał Twoje prace i będą mi się podobać a nie dogadam się z MaxymilianMax'em to polecę Ciebie. Zadowolony?

Napisano

:d ..........

Napisano
Skrzynak siedział przy komputerze obok mnie. Już nie siedzi, więc polecam nie Jego, tylko siebie, z pełnym szacunkiem dla Niego ;) .

A jeśli oferowana praca jest fajna, to dlaczego nie mam polecać siebie? Jeśli będę znał Twoje prace i będą mi się podobać a nie dogadam się z MaxymilianMax'em to polecę Ciebie. Zadowolony?

...

I polecasz siebie, podając link do strony, w której portfolio na pierwszym miejscu znajduje się jego praca, btw.

Napisano

Pressenter, dlaczego mnie obrażasz? MaxymilianMax w założonym przez siebie wątku zadał pytanie, a wątek został dopuszczony przez moderatora. Ja chcąc pomóc, zaproponowałem częściowo alternatywne rozwiązanie. Ty nie zaproponowałeś niczego, (chociaż pewnie znasz świetnych artystów 3D z Trójmiasta). Od MaxymilianMax'a zależy, czy moja pomoc Mu się przyda, czy nie.

A na stronie pracowni w której pracuję, jest KILKADZIESIĄT prac, wykonywanych w TEJ pracowni, na legalnym oprogramowaniu, przez jej pracowników. Prace te były stworzone samodzielnie przez nich lub w zespole, ale WSZYSTKIE WYSZŁY Z PRACOWNI. Myślę, że tylko dobrą wolą mojego szefa było to, że Witek (pozdrawiam Cię Witku) mógł w takich warunkach wziąć udział w konkursie a i dobrą wolą Witka było umieszczenie tej pracy na stronach pracowni (zrobił to zresztą samodzielnie).

Myślę, że nie ma co się rozpisywać, bo wątek nie jest o tym i jeśli chcesz więcej napisać, jaki jestem niedobry, to załóż nowy wątek a chętnie Ci odpowiem. Proponuję również, abyś podał dla przykładu jakieś namiary na "dobrego freelancera bądź firmę z Trójmiasta dobrą w wizualizacjach, zwłaszcza produktów przemysłowych".

Grafikom z Trójmiasta szczerze radzę: na pytanie MaxymilianMax'a odpowiadajcie na priv a nie bezpośrednio w tym wątku, bo może ktoś wam zarzucić, że macie brązowe oczy a nie niebieskie.........

Napisano

Po pierwsze: watki w wolnych dyskusjach nie sa zatwierdzane i pojawiaja sie od razu. Działa "PRACY" jest moderowany i to tam raczej powinno się znaleźć.

No i faktycznie pozostaje mi uciąć dyskusje bo faktycznie, wiele osób może się tu wpisać i jedynie prowadzić to może do kłótni.

Taki wątek powinien raczej znaleźć się w dziale ogłoszeń, z opisem co jest do wykonania i powinien zostać zamknięty. Wtedy osoby zainteresowane piszą wiadomości prywatne i to pozostałym proponuję.

Edytowane przez Adek