Skocz do zawartości

Jak wyrenderowac wizualizację w dużej rozdzielczości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Robię dyplom i za chwilę będę renderował i drukował duże ujęcia. Juz wiem, że przy rozdzielczości ok 2000 x cos tam pixeli pojawia się komunikat "CANNOT CREATE BITMAP". Czy da się to zrobic tak ze spora scena się będzie renderowac i nie będzie się wyłączac w trakcie i zapisze się napewno??? Bo nie chcę zeby się liczyło przez 4 godziny i na koniec zonk. Czy są na takie rzeczy sposoby?

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

ale ja używam właśnie Frame Buffera i czasem mi sie pojawia "cannot create image" i tak. Można to renderowac do jakiegos innego pliku w razie czego?

Napisano
Render to memory frame buffer - this will create a VRay frame buffer and will use it to store color data that you can observe while rendering and afterwards. If you wish to render really high resolutions that would not fit into memory or that may eat up a lot of your RAM not allowing for the scene to render properly - you can turn this feature off and use only "render to VRay image file" feature.

Render to VRay image file - this feature writes directly to an external file that contains VRay raw data as it is being rendered. It does not store any data in the RAM, so this feature is very handy when rendering huge resolutions for preserving memory. In order to see what is being rendered - turn on the Generate preview setting.

pozdrawiam serdecznie