wamhouse Napisano 16 Czerwiec 2010 Napisano 16 Czerwiec 2010 (edytowane) Witam po dłuuuuuuuuugim czasie nie dzieliłem się pracami firmy bo nudą zawiało - ciągle to samo :)) Tym razem akurat trochę inny temat. Obrazek z dosyć dużą aberracją chromatyczną ... żartuje - będą potrzebne anaglify. Na pytanie 'po co co?' odpowiedźcie sobie sami Pozdrawiam wszystkich Edytowane 17 Czerwiec 2010 przez wamhouse
Orangegraphics Napisano 16 Czerwiec 2010 Napisano 16 Czerwiec 2010 sama stereoskopia działa bardzo ładnie, co pozaty... no niedużo, projekt mi się nie podoba, stereo nie musi być bez koloru
bbandi Napisano 16 Czerwiec 2010 Napisano 16 Czerwiec 2010 Zgadzam się głębia świetna, prace trochę nudnawe ale wykonane w fachu.pozdrawiam
Kuczyński Napisano 26 Czerwiec 2010 Napisano 26 Czerwiec 2010 jak dlugo pracowales nad wymodelowaniem i wyrenderowaniem tej pracy;)?
Lukasz_D Napisano 26 Czerwiec 2010 Napisano 26 Czerwiec 2010 czy takie okulary przyniesione z kina pasuja ? bo mam takie ale cos nie widac efektow
wamhouse Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Napisano 30 Czerwiec 2010 Witajcie dzięki za komenty Kuczyński nie pracujemy wyłącznie nad jednym projektem dlatego trudno oszacować czas jakoś standardowo. Wbrew pozorom nie ma tu dużo modeli, a te które są to są proste. Lukasz_D nie sądze. Paradoksalnie kinowe są zbyt skomplikowane :) Do 'ujżenia przestrzeni' potrzebne dwie folie (czerwona i niebieska). Nazwa handlowa tego czegoś to okulary anaglifowe 3d (red cyan) patrz allegro
ZJAWA Napisano 30 Czerwiec 2010 Napisano 30 Czerwiec 2010 Witam, więc wbrew pozorom jak na komercje bardzo fajnie, taki typowy styl marketowego butiku. Klient nasz pan więc się nie czepiam bo nie ma czego. Co do przestrzeni to nie potrzebne są obiekty które są blisko nas tzn wchodzącza w oczy marynarka, wystające rozblurowane elementy pułek, kawałeczki barków marynarek po obu stronach to zakłuca odbiór 3d, było by fajniej gdyby te elementy nei były tak rozblurowane ale zdecydowanie najlepiej jak by ich nie było po prostu widać. Poza tym bardzo pozytywnie. Pozdrawiam
-=S3B=- Napisano 30 Czerwiec 2010 Napisano 30 Czerwiec 2010 Dla mnie bomba. Efekt 3d bardzo wyrazny. Dobrze ze zrezygnowales z koloru - przy tego typu 3d (anaglif), kolor wg. mnie tylko przeszkadza w odbiorze :) Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi