Napisano 16 Styczeń 200322 l mam straszny problemy z zasysaniem nowych obrarzkow z galeri! koszmarnie to idze, jak krew z nosa... dzialam na modemie i niestety jak mi sie obrazek zasysa pol godziny (a jeszcze po drodze sie to wychrzani...) to dzienks no i niestety niebardzo moge sobie poogladac nowe obrazki z galeri :(( co sie dzieje?
Napisano 16 Styczeń 200322 l Niestety firma ZONE.PL ograniczyla transfer na moja strone. Jest to widoczne. Nie jest dobrze. Tak wolno chodzą: galeria oraz tutoriale. Planuje przesiadke na inny serwer ale jest problem - nie moge zrobic backupu bazy Forum ... i jeszcze kilku innych ciekawy rzeczy :(
Napisano 16 Styczeń 200322 l czyli reset forum mark 2?? poprzednio przeżyliśmy to i teraz sobie damy radę.
Napisano 16 Styczeń 200322 l Bede robil wszystko aby tak sie nie stalo ale jest to mozliwe. Kombinuje tutaj jak tu zgrac bazy mySQL\'a ... przez phpMyAdmina nie moge ze wzgledu na ograniczenia mojego usera ... :(
Napisano 16 Styczeń 200322 l witam!! zgadzam sie z saygonem :) przezylismy to wtedy przezyjemy teraz !! Tylko zeby znowu ludzie sie niewykruszyli :-(