ftorek Napisano 16 Styczeń 2003 Napisano 16 Styczeń 2003 mam straszny problemy z zasysaniem nowych obrarzkow z galeri! koszmarnie to idze, jak krew z nosa... dzialam na modemie i niestety jak mi sie obrazek zasysa pol godziny (a jeszcze po drodze sie to wychrzani...) to dzienks no i niestety niebardzo moge sobie poogladac nowe obrazki z galeri :(( co sie dzieje?
adek Napisano 16 Styczeń 2003 Napisano 16 Styczeń 2003 Niestety firma ZONE.PL ograniczyla transfer na moja strone. Jest to widoczne. Nie jest dobrze. Tak wolno chodzą: galeria oraz tutoriale. Planuje przesiadke na inny serwer ale jest problem - nie moge zrobic backupu bazy Forum ... i jeszcze kilku innych ciekawy rzeczy :(
saygon Napisano 16 Styczeń 2003 Napisano 16 Styczeń 2003 czyli reset forum mark 2?? poprzednio przeżyliśmy to i teraz sobie damy radę.
adek Napisano 16 Styczeń 2003 Napisano 16 Styczeń 2003 Bede robil wszystko aby tak sie nie stalo ale jest to mozliwe. Kombinuje tutaj jak tu zgrac bazy mySQL\'a ... przez phpMyAdmina nie moge ze wzgledu na ograniczenia mojego usera ... :(
KLICEK Napisano 16 Styczeń 2003 Napisano 16 Styczeń 2003 witam!! zgadzam sie z saygonem :) przezylismy to wtedy przezyjemy teraz !! Tylko zeby znowu ludzie sie niewykruszyli :-(
saygon Napisano 16 Styczeń 2003 Napisano 16 Styczeń 2003 my się klicek prawie zawsze ze sobą zgadzamy:D:D
ftorek Napisano 16 Styczeń 2003 Autor Napisano 16 Styczeń 2003 moze wy jestescie jakimis astralnymi bracmi??
Rekomendowane odpowiedzi