Napisano 24 Czerwiec 201014 l witam mam do zaprezentowania wam pierwszy raz moją pracę, postaram się aby było ok :D jest to projekt zamienny do pozwolenia na budowę, budynek, którego wstępna bryła jest na dole miał być nowoczesną siedzibą firmy, mi przyszło przerobienie tego na dom weselny :D na razie mam model bryłowy, jeszcze nie skończony, ale już coś wrzucę, śmiało można krytykować. oczywiście dojdą do wizki drzewa, krzewy, auta. planuję zrobić 3 do 4 ujęć dodatkowo mam pytanie jak wyceniać taką wizkę, wiem że temat może się przewijał już ale ja nie chcę zaniżać cen ani podawać jakiś przegiętych w drugą stronę. proszę was bardzo o pomoc, chodzi mi o określenie sobie przedziału cenowego. pozdrawiam Edytowane 10 Grudzień 201014 l przez xsaw
Napisano 30 Czerwiec 201014 l Pokaz cos wiecej : ) Wycenic, a co masz dokladnie "sprzedać" ? Same rendery czy tez animacje? Itd..
Napisano 30 Czerwiec 201014 l Autor kurde musiałem wizkę odłożyć na parę dni bo mam dedline z innym tematemi niebawem się za to z powrotem zabiorę, a oddać muszę 4 do 5 ujęć w rozdzielczości około 2000x1500, a jeśli chodzi o jakość to będę się starał aby wyglądało jak najlepiej :D, a co mi z tego wyjdzie to zobaczymy. pozdrawiam
Napisano 10 Grudzień 201014 l Autor powróciłem ostatnio do tego tematu :D i wypadało by pokazać wam co mi wyszło jeszcze mi czegoś brakuje :D ( oprócz kominów ) - w każdym bądź razie jeszcze nie jest to co chciałem uzyskać, a już mi pomysły się kończą jak to poprawić jeśli macie jakieś uwagi to śmiało, następny post będzie szybciej :D pozdrawiam
Napisano 10 Grudzień 201014 l Witam, Wydaje się, że jest bardzo pusto, może trzeba by się trochę przybliżyć do budynku albo urozmaicić pierwszy plan jakieś krzaczory na froncie, co to za materiał na podjeździe i wokół budynku
Napisano 10 Grudzień 201014 l Autor trawa to Vray DisplacementMod, na podjeździe będzie kostka granitowa, parkingi to jomby ale chyba je pozmieniam ( jomby i kostka tylko z bumpem ) coś w niedziele pokombinuję i zobaczę co z tego wyszło
Napisano 10 Grudzień 201014 l ja bym na początek przesunął autko z pierwszego planu troche dalej na podjazd i podjechał troche bliżej z kamerą zeby bardziej wypełnić kadr materiał na podjeździe jest straszną jajecznicą.. musi być taki żółty? Dopracuj trawe, szczególnie napierwszym planie i ewentualnie dodaj tam jakieś fajne krzaczki No i zieleń na ostatnim planie wygląda chyba nie za dobrze ale to juz trudno ocenić na małym obrazku