futura Napisano 25 Czerwiec 2010 Napisano 25 Czerwiec 2010 Hej, wejdźcie na stronę http://www.ilovebigR.com otwierając ją w IE. Pojawiaja się jakieś komentarze i pytanie czy kontynuować itd. nie wiem jak to usunąć. W operze nie ma czegoś takiego. Jak ktoś wie o co chodzi to proszę o pomoc! :) Dzięki z góry!
futura Napisano 25 Czerwiec 2010 Autor Napisano 25 Czerwiec 2010 ściągnąłem to (nie wiem czy o to chodzilo, wpisałem w googlach flash debugger i sciągnąłem :) ale komunikat dalej się pojawia.
futura Napisano 26 Czerwiec 2010 Autor Napisano 26 Czerwiec 2010 A wiesz może co go powoduje? co zrobić żeby się nie pojawiał?
olaf Napisano 26 Czerwiec 2010 Napisano 26 Czerwiec 2010 nic po Twojej stronie - błędy w AS3 w trybie strict z tego co pamiętam. jak masz zainstalowanego adobe flash (nie playera) to tak masz, bo flashplayer jest w trybie debuggera czy jakos tak.
BizU Napisano 26 Czerwiec 2010 Napisano 26 Czerwiec 2010 Przekopiuj ten błąd, u mnie pod IE działa ok. Teraz to ja mogę jedynie z starych szczątek kurczaka powróżyć co się pojawia i co to moze znaczyc
Rekomendowane odpowiedzi