Napisano 27 Czerwiec 201014 l Wkońcu zebrałem się aby zrobić ten samochód. Zacząłem go dziś z rana. Wiem ,żę są błędy przy szczelinach bo niestety stosowałem chamfera o różnej sile. Potem to poprawię. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Napisano 27 Czerwiec 201014 l lol pogielo was, co wy macie mikrometry w oczach i potraficie wykryc z obrazka ze jest krzywe?
Napisano 27 Czerwiec 201014 l Autor lol pogielo was, co wy macie mikrometry w oczach i potraficie wykryc z obrazka ze jest krzywe? Jak już ktoś siedzi w maxie to widzi nawet bez siatki ,że coś jest pogięte. Brazniew sam podchodził 2x do tego modelu,więc on jeszcze bardzie widzi czy jest pogięte czy nie ;)
Napisano 27 Czerwiec 201014 l Miejsca zaznaczone na czerwono są krzywe/zbugowane lub niezgodne z oryginałem.
Napisano 27 Czerwiec 201014 l Autor Hehe to sądzę ,żę lepiej będzie zacząć od początku. Akurat nadkole jest idealne odwzorowane :)
Napisano 27 Czerwiec 201014 l Ja jednak nie jestem przekonany ;) http://www.netcarshow.com/mitsubishi/2008-lancer_evolution_x/1600x1200/wallpaper_0b.htm