madzialena1710 Napisano 7 Lipiec 2010 Napisano 7 Lipiec 2010 Witam serdecznie... Mam poważny problem z 3ds Maxem... :-( Chciałam wgrać vraya ale o dziwo nie chciał się wgrać a do tego zepsuł mi 3ds maxa... Przy uruchamianiu programu wyskakuje 20 ikonek "error loading dlls"... Vraya odinstalowałam ale błąd został... Bardzo prosze o pomoc... Pozatym vray teraz nie chce mi sie zainstalować... Dodam że mam 3ds maxa 2009 i Viste 32-bit. Pozdrawiam Magda 1
Lukasz_D Napisano 7 Lipiec 2010 Napisano 7 Lipiec 2010 moze wersja vray nie jest kompatybilna do maxa ? wykasuj z folderu glownego i folderu plugins - wszystkie pliki gdzie nazwa jesr vray
madzialena1710 Napisano 7 Lipiec 2010 Autor Napisano 7 Lipiec 2010 Kurcze wykasowałam i nic... :-( 3dsMaxa i vraya mam od koleżanki u której wszystko śmiga... Przed próbą wgrania tego vraya chociaż 3ds max normalnie się uruchamiał...
lukasjogabonito Napisano 8 Lipiec 2010 Napisano 8 Lipiec 2010 Ostatnio też miałem problem z bibliotekami (wyskakiwał błąd i nie chciał się otworzyć). Nawet po deinstalacji maxa, usunieciu wszystkich pozostałości z dysku i ponownej instalacji było to samo. Zrób formata NIE wgrywaj visty:D i wszystko bedzie ok
Bacry Napisano 8 Lipiec 2010 Napisano 8 Lipiec 2010 Jak masz Vistę to zdaje się musisz przeszukać tzw folder zgodności, gdzie instalator wsadził pluginy vraya. To oczywiście tylko sugestia, więc nie musi zadziałać.
madzialena1710 Napisano 8 Lipiec 2010 Autor Napisano 8 Lipiec 2010 Badzo serdecznie dziękuję za pomoc, postaram się coś działac... :-)
Rekomendowane odpowiedzi