Napisano 15 Lipiec 201014 l Witam, takiego Trabanta ostatnio zrobiłem : ) 3ds Max , vray, photoshop Komentarze mile widziane ; ) Pozdrawiam Rafał Edytowane 16 Lipiec 201014 l przez RaV85
Napisano 15 Lipiec 201014 l Witam. Model wrzuciłbym jeszcze do WiPa. Sugerując się wujkiem google to za słabo wyciągnąłeś nadkola i przydałby się im mocniejszy chamfer. Natomiast zbyt kanciaty jest przód auta (po bokach). Render natomiast bardzo miły dla oka :)
Napisano 15 Lipiec 201014 l Model wrzuciłbym jeszcze do WiPa. co za czasy , autor nie może zdecydowac czy jego praca jest skończona czy nie.... dla mnie jest spoko! jedyne co mocno wali po oczach to przedziwaczne wycieraczki /czy trampki takei maja ?
Napisano 15 Lipiec 201014 l jezdziłem 5 lat Trampkiem... i jezeli to co zrobiłeś ma tylko go przypominać to z grubsza bardzo.... jeżeli ma pokazywać jak wyglądał oryginał.... to nie ma tu ani jednej krzywej która zgadza się z pierwowzorem, wiekszosc proporcji leży... antena,wycieraczki, lusterko cienkie, koła tragedia, słupki, nadkola.... trgedią jest płaska przednia szyba i atrapa bez krzywizny no i wyprofilowanie klapy przy wycieraczkach.....:))).... no w zasadzie wszystko do poprawy łacznie z kolorem.... ale kto nim nie pyrkał odbierze go i tak jako Tramanta.... jednak trzeba pamiętać, że to w nazwie miało limuzyna.....i dlatego szacunek dla proporcji się należy.......:))
Napisano 15 Lipiec 201014 l Render ma straszne zęby. Zwłaszcza z przodu. Nie wiem czy taki filter czy za słabe ustawienia.
Napisano 15 Lipiec 201014 l a ja krotko, 4* bardzo ladnie i schludnie wyszlo, gdyby nie zeby byla by pionteczka:)
Napisano 15 Lipiec 201014 l Hoho, pomijając niedociągnięcia, czy za mocny sharpen w PS, to ma klimat!:D Fajny pomysł i realizacja, gratki!:)) Pozdr
Napisano 16 Lipiec 201014 l ja rowniez daje 4. zacny render. Kolorystycznie jaki i kompozycyjnie mi podeszlo. pozdrawiam.
Napisano 16 Lipiec 201014 l Autor Dzięki za komentarze : ) Poprawiłem trochę te "zęby" z przodu. Pozdrawiam