Skocz do zawartości

Prezentacja w PowerPoint online - gdzie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Poszukuję jakiejś platformy gdzie będę mógł prowadzić prezentację online. Chcę aby podczas gdy plik z prezentacją z PowerPointa mógł przez mikrofon podkładać swój głos.

Co prawda znalazłem taka platformę, mianowicie: dimdim.com, ale jest taki szkopuł, że od razu widać cały slajd, gdzie oryginalnie każdy tekst na slajdzie ma swoja kolejność wyświetlania, którą uruchamiam naciskając spację lub myszką w przypadku gdy przeprowadzam taka prezentację na swoim komputerze.

Zna ktoś z Was jakiś sposób aby móc takie coś zrobić, nawet w jakimś innym programie czy coś. Po prostu musi być możliwość podłożenia głosu i nie może się wyświetlać od razu cała zawartość slajdu, muszę mieć możliwość jej animacji.

Z góry dzięki,

Janusz

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Szukam kombinuję, ale poza możliwością uploadowania mojej prezentacji nie widzę możliwości prowadzenia konferencji z animowaniem slajdów :-/ Korzystałeś już z tego, gdzie jest ten magiczny guzik, bo naprawdę go nie widzę :-/

Napisano

Tylko, że ja potrzebuję aby to działało z poziomu strony WWW. Nie każdy ma Skype oraz sa to prezentacje dla grup 20 osobowych i większych. Ponoć jest Google Wave, ale jak to obsługiwać to nie mam pojęcia :-/

Napisano (edytowane)

hasło klucz VNC :) gdzies widziałem interface do www

choć nie wiem czy oferuje transmisje dzwieku ale obrazu na pewno

Edytowane przez szczuro