gnacik Napisano 15 Lipiec 2010 Napisano 15 Lipiec 2010 Witam, Poszukuję jakiejś platformy gdzie będę mógł prowadzić prezentację online. Chcę aby podczas gdy plik z prezentacją z PowerPointa mógł przez mikrofon podkładać swój głos. Co prawda znalazłem taka platformę, mianowicie: dimdim.com, ale jest taki szkopuł, że od razu widać cały slajd, gdzie oryginalnie każdy tekst na slajdzie ma swoja kolejność wyświetlania, którą uruchamiam naciskając spację lub myszką w przypadku gdy przeprowadzam taka prezentację na swoim komputerze. Zna ktoś z Was jakiś sposób aby móc takie coś zrobić, nawet w jakimś innym programie czy coś. Po prostu musi być możliwość podłożenia głosu i nie może się wyświetlać od razu cała zawartość slajdu, muszę mieć możliwość jej animacji. Z góry dzięki, Janusz
gnacik Napisano 19 Lipiec 2010 Autor Napisano 19 Lipiec 2010 Szukam kombinuję, ale poza możliwością uploadowania mojej prezentacji nie widzę możliwości prowadzenia konferencji z animowaniem slajdów :-/ Korzystałeś już z tego, gdzie jest ten magiczny guzik, bo naprawdę go nie widzę :-/
Shogun 3D Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 Skype z opcją dzielenia ekranu. Pokazujesz po prostu komuś swój ekran, robisz na nim co chcesz, a głos - jak to w Skype - podkładasz sam w real time.
gnacik Napisano 20 Lipiec 2010 Autor Napisano 20 Lipiec 2010 Tylko, że ja potrzebuję aby to działało z poziomu strony WWW. Nie każdy ma Skype oraz sa to prezentacje dla grup 20 osobowych i większych. Ponoć jest Google Wave, ale jak to obsługiwać to nie mam pojęcia :-/
szczuro Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 (edytowane) hasło klucz VNC :) gdzies widziałem interface do www choć nie wiem czy oferuje transmisje dzwieku ale obrazu na pewno Edytowane 20 Lipiec 2010 przez szczuro
Rekomendowane odpowiedzi