Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niewiem, rwie sobie włosy z glowy jak wykonać to kolo do czołgu.

Niech sie ktoś zlituje i pokarze jakąs wskazówke.[ATTACH]73344[/ATTACH] Chodzi ni oto tą środkową część.

Morze jakiś tutek albo tipsy, itp.

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wielkie dzieki za podpowiedz. A co do słownika Latos tak wiem doskonale że pisze z błędzmi, więc dla twojej inforamcji to nie z braku wykształcenia tylko z powodu wady i to ty może byś zajżał do kilku książek dobrego wychowania bo nieladnie jest wytykać komuś żeczy na które niemam wpływu. I jak byś czsami sie oderwał od kompa to stwierdził byś że nie wszyscy są doskonali. Więc zastanów sie na drógi raz zanim zaczniesz komus wytykać błędy.

Napisano

Papaola, ale rada Latosa jest właśnie świetna. Nie tłumacz wszystkiego dysczymś, albo używaj Firefoxa, albo siedź z słownikiem przy komputerze i sprawdzaj co piszesz. A co do samego wytykania błędów to uczymy się właśnie na błędach, a że nieraz sami ich nie widzimy to fajnie i miło jak ktoś nam pomoże i je wskaże.

Nie masz wpływu na to co piszesz? Ta... ja jakoś znam parę osób z dysortografią, którzy znaleźli sposób by normalnie pisać.

Napisano

O czym ty piszesz jaka dysortografia (dysortografia jest dla frajerów którzy chcą mieć łatwiej na maturze ) jak nie masz pojęcia to się nie wcinaj. Ja wiem co to znaczy uczyć się na błędach cały czas słyszałem w szkole takie teksty jak twój bardzo dobrze znam zasady gramatyki i ortografii a to że ty kogoś tam znasz to już cie czyni ekspertem w tej dziedzinie. Bo każdy jest mądry jak stoi z boku.

Napisano

Skoro nie mozemy wytykać ci błędów to w takim razie nie możemy pomóc ci przy modelowaniu.

Według mnie gdyby ci się chciało z tym walczyć to byś robił co się da a nie tłumaczył się chorobą. To się nazywa poprostu lewnistwo.

Miłej pracy.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności