Napisano 27 Lipiec 201014 l Niewiem, rwie sobie włosy z glowy jak wykonać to kolo do czołgu. Niech sie ktoś zlituje i pokarze jakąs wskazówke.[ATTACH]73344[/ATTACH] Chodzi ni oto tą środkową część. Morze jakiś tutek albo tipsy, itp.
Napisano 17 Sierpień 201014 l Chodzi chyba o koło napędowe? Wszystko zrobisz z Cylindra. Na początek jednak radzę sięgnąć po słownik ortograficzny...
Napisano 17 Sierpień 201014 l interesujący tut do surface modelingu http://max3d.pl/news.php?id=1127 @latos - dobry reply +++++ :)
Napisano 23 Sierpień 201014 l Autor Wielkie dzieki za podpowiedz. A co do słownika Latos tak wiem doskonale że pisze z błędzmi, więc dla twojej inforamcji to nie z braku wykształcenia tylko z powodu wady i to ty może byś zajżał do kilku książek dobrego wychowania bo nieladnie jest wytykać komuś żeczy na które niemam wpływu. I jak byś czsami sie oderwał od kompa to stwierdził byś że nie wszyscy są doskonali. Więc zastanów sie na drógi raz zanim zaczniesz komus wytykać błędy.
Napisano 23 Sierpień 201014 l Papaola, ale rada Latosa jest właśnie świetna. Nie tłumacz wszystkiego dysczymś, albo używaj Firefoxa, albo siedź z słownikiem przy komputerze i sprawdzaj co piszesz. A co do samego wytykania błędów to uczymy się właśnie na błędach, a że nieraz sami ich nie widzimy to fajnie i miło jak ktoś nam pomoże i je wskaże. Nie masz wpływu na to co piszesz? Ta... ja jakoś znam parę osób z dysortografią, którzy znaleźli sposób by normalnie pisać.
Napisano 24 Sierpień 201014 l Autor O czym ty piszesz jaka dysortografia (dysortografia jest dla frajerów którzy chcą mieć łatwiej na maturze ) jak nie masz pojęcia to się nie wcinaj. Ja wiem co to znaczy uczyć się na błędach cały czas słyszałem w szkole takie teksty jak twój bardzo dobrze znam zasady gramatyki i ortografii a to że ty kogoś tam znasz to już cie czyni ekspertem w tej dziedzinie. Bo każdy jest mądry jak stoi z boku.
Napisano 25 Sierpień 201014 l Skoro nie mozemy wytykać ci błędów to w takim razie nie możemy pomóc ci przy modelowaniu. Według mnie gdyby ci się chciało z tym walczyć to byś robił co się da a nie tłumaczył się chorobą. To się nazywa poprostu lewnistwo. Miłej pracy.